2777
2789
عنوان

Bardaram va shoharam cancer dare

| مشاهده متن کامل بحث + 661 بازدید | 31 پست

خواهر من اینجا به عوض اینکه کمکت کنن، انحرافی میرن 

بهتره با دکترتون با مشاوری چیزی صحبت کنین 

تو این شرایط برا همسرتون شوک وارد میشه 

99/8/30 ساعت 3 بعد از ظهر شد لحظه تحویل عمرم ❤️__\/\/\/__\/\/\/\/___\/\/\/\/\/\/❤️ضربان قلبم با قلبت هماهنگه ب مثل تو😚اره تو خوبی! اینو بگو و خودتو خلاص کن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من دیروز فهمیدم ک یک هفته از باردار شدنم میگذره با اینکه از ایمپلنت ضد برداری استفاده کرده بودم

ک وقتی فهمیدم  باردارم زود ورداشتم

یکمشو من ترجمه کردم

بقیه دوستان همت کنن😂😂

هی تویی ک بم فحش میدی من بات کل کل نمیکنم، در عوض همون لحظه ریپلای میکنمت و زیرش نی نی یار رو تگ میکنم   اگ نظرای من رو مخته دهن مبارکتو ببند پس 
بیخی منم خوندم نفهمیدم برادرش حاملس یا شوهرش یا خودش بای

میگه باردارم از ایپملنت صدبارداریم استفاده میکرده

بهشت آنجایی است که؛به جایِ نوشتن...آرام درِ گوشش بگویی؛تو تموم زندگیمی.  
من دیروز فهمیدم ک یک هفته از باردار شدنم میگذره با اینکه از ایمپلنت زد برداری استفاده کرده بودم &nb ...

خلاصه گفتم من برن بخونن

میگه باردارم از ایپملنت صدبارداریم استفاده میکرده

🤫🤫🤫🤫گفتم نفهمیدم هی میخوندم برادر شدم 😫😫😫😫 میگفتم چجور شوهر داره بعد برادر شده😒😒😒

اگر به شما بگویم ده سال بعد زندگی شما دقیق مثه امروز است بعید است زیاد خوشحال شوید  پس چرا تا این حد از تغییر میترسید؟  
🤫🤫🤫🤫گفتم نفهمیدم هی میخوندم برادر شدم 😫😫😫😫 میگفتم چجور شوهر داره بعد برادر شده😒😒😒

🤣🤣🤣🤣

تو این شرایط باردار شدن اصلا به نفعت نیس به نظرم دوست من هم شوهرش شیمی درمانی میشه  دو تا هم بچه 7و 9 ساله داره خیلی غصه  میخوره اگه اتفاقی برا شوهرم بیفته بچه هامو چیکار کنم

🌟💫⭐🌞🪐✨🌜
واي😂😂😂😂😂😂

وای منم فک کردم میگه برادرم و همسرم کانسر دارن منم حاملم خواستم بگم ب برادرت چ ربطی داره🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

به ذره گر نظر لطف بو تُراب کند.به آسمان رَوَد و کار آفتاب کند

شرایط سختی دارید. باید با خودتون رو راست باشید. اگر خدای ناکرده بیماری همسرتون پیشرفته است، باید بپذیرید که‌ ممکنه متاسفانه مجبور بشید که خودتون به تنهایی از کودکتون نگهداری کنید...ببینید از عهده اش بر میایید...مسئولیت سنگینیه...مسائل مالی را هم در نظر بگیرید. هم بارداری و زایمان پر هزینه است و هم درمان سرطان...

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 
تو این شرایط باردار شدن اصلا به نفعت نیس به نظرم دوست من هم شوهرش شیمی درمانی میشه  دو تا هم بچ ...

Ghabl az inke befahmim shoharam cancer dare ghasd bach dar shodan dashtam ... man va shoharam kheili bache dust darim ... amma ba vojoud in sharayeti ke pish umade vaghan nemidunam chikar konam ... hale shoharam alan be khatere shimi darmani kheili be ham rikhtas ... har ruz chandin bar halesh bad mishe ... va az nazar ruhi ham aslan dar sharayet khubi nistim... na un na man .... vali az ye tarafam delam nemiad az bacham begzaram