2821
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 569 بازدید | 91 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اره میخوام ولی روش رو نمیدونم

روش همینیه که مهندس رضا کفت نترس اول بچه هارو تحویلش بده یا تحویل خانوادش بده برو خونه پدرت چون وباهات تماس میگیره جوابشونده تا سه روز امکان نداره زنگ یا پیام نده چون بجه هارو نمیتونه نگه داره دیگران هم نمیتونن اگه بچه نداشتی تا یکماه هم بهت زنگ نمیزد بعد چند روز بگو داشتم فکر میکردم وباز باید فگکر کنم اگه در جا جواب بدی یعنی بازی خوردی بزار خوب سر بچه ه به مشکل بخوره اگه حرف منو یا کاربر مهندس و قبول کردی ادامه میدم والا واقعا وقت ندارم

ولی با خاتوادش رودروایسی دارم

این هم اشتباهته از این رودربایستی باید استفاده کنی رودربایستی از یک احترام متقابل دو نفر نسبت به هم بوجود میاد پس در کمال احترام باید بچه هارو تحویل بدی اگه اینکارو کردی شوهرت قطعا میره تو اون موضع که اگه تو رن بودی بچه هارو ول نمیکردینباید به این حرفهاتوجه کنی

به هر حال تیری در تاریکیه شاید گرفت و شما موفق شدین  نباید بذارید بیشتر از این جلو بره

من با حرفت موافقم بره ولی تیری تو تاریکی نمیدونم اگه درست رتهنمایی بشه وعمل کنهظرف ده روز میتونه مشکلشو حل کنه حقیقتش معا کردیم شده و یک مورد بوده ودو مورد مشابه هم نکردم و حرفهای بیمورد زدن

روش همینیه که مهندس رضا کفت نترس اول بچه هارو تحویلش بده یا تحویل خانوادش بده برو خونه پدرت چون وباه ...

یبار قبل عید گذاشتم رفتم بعد دوساعت منو بست به زنگ ...گفت بیا میخوام برم سر کار .بچه هارو نگه دار ...بهش گفتم بیا دنبالم اون حتی راضی نشد بیاد .یه اسنپ گرفت خر شدم رفتم خونه .ولی بلز همون کارارو تکرار میکنه

حتما اینکارو عملی میکنم .ولی میترسم بچه هام اسیب ببینن مثلا نتونه بهشون برسه

بچه ها زمانی اسیب میبینن که پدرو مادرشون بخان جدا بشن و با رابطه مادر و پذر بخاد خراب بشه به بجه ها فکر نکن اگر مهندس رضا یا من که در یک جهت داریم برادرانه رتهنمایی ات میکنیم اول برای برگشتن به زندگیته درست کردن زندگیته دوم هم بچه هاست

اول که نگو فردا میر اول برنامه ریزی کن یک نفرو انتخاب کن که باهاش برنامه ریزی کنی اینکه بری بعد اون به تو رنگ بزنه جواب بدی فحشبده برگردی که منم باشم همون کارو میکنم خانم محترم به خورده نیاز داره اماده سازی بشی ببنید برای وارد شدن تو یه رابطه بنام ازدواج لازمش پاکدامنی نیست گفتم به شما اگه شوهرت  یه خورده میدید شما زمینه تلافی دارید غلط مبکرد بهت مبخندید پس اجازه بده من مرور کنم پستهاتو بعد بتونم کمکت کنم فراموش نکنید خانم محترم من فقط تا جایی باشماهستم که بتونم شمار رو به همسرتون برسونم واین زندکی برگرده

2790
2823
2791
2779
2792