2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره من من زخم هم داشتم البته نمک وعسل هم تزریق کردم البته جدا وزاج هم استفاده کردم زخمم خوب شد

قرارمون چی شد  که بی قرار قرار هم باشیم   حسین هرچی که پیش اومد    باید کنارهم باشیم    من رویه خاک وتو سوار مرکبی    من تویه قلب تو     اما تو چشم زینبی     آهسته تر برو بزار منم باهات بیام    حسین دیگه نمیکشه پاهام که پا به پات بیام    کجا میخایی بری  حسین این دم اخری چقدر    شبیه مادری
ن من زیاد خوندم ميگن عالیه برای درمان عفونت و این چيزا الان گیجم    

بزنی تو نت ضررای زاج سفیدو میاره حتی برای رفع بوی عرق زیر بغلم می گفتن کاربرد داره من از ترس مضراتش استفاده نکردم

عمری باشه جبران کنیم، خوبی هارو چند بار❤️بدی هارو هزار بار

زاج سفید سولفات الومینیوم داره و این ماده سرطان زاست سولفت آلومینیوم خاصیت خشک کردن رطوبت و قطعا عفونت رو داره و درسه خوب میشید اما به یه بهای سنگین مثل این که سوسک رو که میشه با دمپایی کشت با نارنجک بکشی

منم خوندم که خوبه یه مدتم امتحان کردم بایدیه تکه اززاج رامیذاشتم توی رحمم...وااااای تا چندساعت پشت سرهم انگارتوشکمم ترقه بود مرتب صداترکیدن میومد وبعدشم ببخشیدا ولی درحدی یهو ازم عفونت خارج میشدفکر میکردم بی اختیاری گرفتم🙈🙈ولی بعدچون تصمیمبه بچه داری گرفته بودم ترسیدم بدباشه نذاشتم دیکه..ولی مرتب حنا واجبی دونه میدم خوبه

من عفونت قارچی از استخر گرفتم دکتر دارو داده خوب نشدم خارش دارم هنوز برا اون ميخوام استفاده کنم میتر ...

سلام عزیزم زاج استفاده کردی؟ خوب شدی؟ چطور و چه مدت استفاده کردی؟

دوست عزیز برای مامان شدنم میشه دعا کنی با صلوات ممنونم