2777
2789
عنوان

بیاین کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 275 بازدید | 54 پست
پیش برید و بشناسید کامل، اصلا زود ازدواج نکن،به خودت فرصت بده و بشناسش، تو تو ی ذهنت ازش بت ساختی که ...

اون اصلا ج پیامم و نداد گفتم دوستت دارم

هیچی 

فقط غرورم خورد شد

خیلی ناامید شدم

خیلی زیاد ناامید شدم غرورم و نابود کردم حالا دیگه روم نمیشه ببینمش و یا یه وقتی بهش پی ام بدم چون جوابم و نمیده

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اون اصلا ج پیامم و نداد گفتم دوستت دارم هیچی  فقط غرورم خورد شد خیلی ناامید شدم خیلی زیاد ن ...

عزیزدلم خوب کرد یاحساستو گفتی و تکلیفت زود مشخص شد وگرنه مدتها سر درگم بودی میشه یا نه، یا ممکن بود خدایی نکرده ازت سو استفاده کنه... افرین به شجاعتت ولی دیگه سمتش نرو حالا که نیتشو فهمیدی، چند سالته؟کلی موقعیت خوب پیش میاد، تورو خدا منطقی باش، ادم یبار زندگی میکنه،با یه ادمی که مریضیشم پیشرفتس خودتو زجر میدی تا اخر عمر

عزیزدلم خوب کرد یاحساستو گفتی و تکلیفت زود مشخص شد وگرنه مدتها سر درگم بودی میشه یا نه، یا ممکن بود ...

فقط خدا میدونه چقدر دوسش دارم میدونم نمیتونم فراموشش کنم 

کاش اونم یه چیزی میگن حداقل ولی با جواب ندادنش معلوم شد دیگه بهانه کرد که نمیتونم جواب بدم بدن درد دارم و آمپول زدم

ولی دیدم آنلاین شدش

غرورم ترکید دیگه کلااااا

فقط خدا میدونه چقدر دوسش دارم میدونم نمیتونم فراموشش کنم  کاش اونم یه چیزی میگن حداقل ولی با ج ...

نگفتی چند سالته، عیب نداره،دلت حالش خوب میشه، کلی ادمن که هر روز شکست عشقی میخورن، حداقل اینو میدونی فقط عشقت یه طرفه بوده، اصلا هم به نفعت نبوده، 

27سالمه

گل من تو خیلی جوونی، حرومونکندعمرتو، تورو خدا به این فکر نکن من طلاق گرفتمو و بچه دارم، تو خیلی با ارزشی، ارزش خودتو بدون، اگه کسی با ازدواج قبلت مشکل داشته باشه ینی به اون حد از درک نرسیده، یکم به خودت زمان بده حتمت یه کیس خوب میاد سمتت، عمرتو با این تلف نکن

گل من تو خیلی جوونی، حرومونکندعمرتو، تورو خدا به این فکر نکن من طلاق گرفتمو و بچه دارم، تو خیلی با ا ...

نه اون که می‌گفت بهش فکر نکن یه آدم اشتباهی اومده تو زندگیت و رفته

فقط دیگه جواب پیامم و نداد حالم گرفته شد

24،شمالم قدر خودتو بدون، تو لیاقتت یه زندگیه عالیه

میدونم عزیزم 

چون من واقعا با شوهر قبلیم خیلی سختی کشیدم از یه طرف نمیخواستمش ولی به روش نیوردم از یه طرف اون عذابم میداد کتکم میزد چند ماه یبار وسایل خونه رو هر دفعه یه چیزی خورد می‌کرد تلوزیون بوفه ظرف براش فرقی نمی‌کرد موبایل دوتا تبلتام 

همش بخاطر بچم صبر کردم دیوانه بودم عقل نداشتم انگار تا دیگه کار به جای باریک کشید فهمیدم فساد جنسی و اخلاقی داره کلا ولش کردم گفتم من با اخلاق گندت ساختم اونوقت این همه مدت خیانت هم میکرده دیگه تمومش کردم