2777
2789
عنوان

خطر خطر

211 بازدید | 21 پست

سلام خانما توروخدا مراقب باشید دیگه هیچی اصل و خوب نیست

برای رنگ مو و دکلره یا آرایشگاه عالی برید یا اگه خودتون انجام میدید اول روی یه قسمت از موهاتون تست کنید بعد اگه مشکلی پیش نیومد استفاده کنید

من بخاطر دکلره ۴ روزه درگیرم نمیدونید چه به سرم اومد دفعه اولمم نبود دکلره میکردم آ

دخترکم،نمیدونی از اینکه با بودنت تونستی منو به آرزوهام برسونی و خوشبختیمو تکمیل کنی روی ابرام و دارم روی رنگین کمون میرقصم❤️💋عشق مامان بابا منتظرتیم زودتر بیاد عشقم👨‍👩‍👧

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فکر کردم امریکا حمله کرد

از حمله آمریکا بدتره اونوحداقل میدونیم بمب میندازه میمیریم🤣

دخترکم،نمیدونی از اینکه با بودنت تونستی منو به آرزوهام برسونی و خوشبختیمو تکمیل کنی روی ابرام و دارم روی رنگین کمون میرقصم❤️💋عشق مامان بابا منتظرتیم زودتر بیاد عشقم👨‍👩‍👧
چی شده؟

بعد دکلره کل بدنم شروع به قرمز شدن کرد و سر و صورتم ورم کرد سریع موهامو شستم رفتم دکتر آمپول زدم قرص داد اومدم خونم پیشونیم کلی باد کرد فرداش چشمام ورم کرد بدجور ااانقد ترسیده بودم با گریه رفتم اورژانس اونجا به دادم رسیدن بعد 4 روز هنوز چشمام ورم داره قیافم وحشتناکه

میشه تو پست اول بگید همه چی رو؟

گفتم که عزیزم

کم خونی داری؟ 

نه اصلا

دفعه ۶ بود که دکلره میکردم دفعه اولم نبود

ای بابا منم میخواستم دکلره بکنم ها

قهر که میکنی مراقب فاصله ها باشید ..                        بعضی ها همین حوالی                                    منتظره جایه خالی برای نشستن میگردن
ای بابا منم میخواستم دکلره بکنم ها

اول تست کن روی یه تیکه از موهات اگه واکنشی نداشت بعد کل موهاتو بزن