2777
2789
عنوان

حااالم بده

| مشاهده متن کامل بحث + 170 بازدید | 34 پست

انشالله یه جور عاشق شین که ازین اقا که رفته ممنون باشی ک گورشو گم کرد😙با رفتن یه ادم که زندگی ی ادم دگ نابود نمیشه ک فقط برا مدتی سخت میشه

برا خاهرم و من یه صلوات بفرستید ممنون

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

انشالله یه جور عاشق شین که ازین اقا که رفته ممنون باشی ک گورشو گم کرد😙با رفتن یه ادم که زندگی ی ادم ...

بخدا میخام خودمو بکشم با خودم میگم من انقد عرضه نداشتم که ی مرد و نیگه دارم بمیرم بهتره ...

خو من میخامش چیکار کنم

ببین دختر الان میخای چون خوب فک نمیکنی به خاطر یکی دگ رفته ازین بالاتر توهین به تو نیست چرا اونو بخای مگه اون تورو خاست مگه پسر نباید اول قدم بر داره نگه برداشت راشو کشید رفت به خودت لطف کن و هولش بده بیروت از دلت

ببین دختر الان میخای چون خوب فک نمیکنی به خاطر یکی دگ رفته ازین بالاتر توهین به تو نیست چرا اونو بخا ...

کاش خدا قلب تو رو به من میداد من نفهم نمیتونم هرشب تنها تواتاقم بخاطرش گریه میکنم

بخدا میخام خودمو بکشم با خودم میگم من انقد عرضه نداشتم که ی مرد و نیگه دارم بمیرم بهتره ...

نچ نگو مطمعنی واسه یکی دگ رفت؟

عرضرو اون نداشت که اسم مردو نتونست نگه داره نتونست تو رم نگ داره تودلت رفت اون شرفش کار خوبی نیست دل شکستن گناه بزرگیه

[QUOTE=96879661]ببین دختر الان میخای چون خوب فک نمیکنی به خاطر یکی دگ رفته ازین بالاتر توهین به تو نیست چرا اونو بخا ...[/QUOTنمیدونم چجور دلش میاد به من میگه به من پیام هم نده ...من گفتم تو پیاممو جواب بده حالتو بدونم فقط

کاش خدا قلب تو رو به من میداد من نفهم نمیتونم هرشب تنها تواتاقم بخاطرش گریه میکنم

قربونت برم من گریع هامو کردم که اینحام ارزوم اینه بقیرم بکشونم اینجا هر انسانیو ولی بیشتر دخترا دلم میسوزه بر اشون به حرفام گوش بده طی یه ماه پیشرفت میکنی.چقده گورشو گم کرده این مردشور آقا؟

[QUOTE=96879661]ببین دختر الان میخای چون خوب فک نمیکنی به خاطر یکی دگ رفته ازین بالاتر توهین به تو ن ...

فعلا حرفا منو گوش کن پیام نده توروخدا

نچ نگو مطمعنی واسه یکی دگ رفت؟ عرضرو اون نداشت که اسم نردو نتونست نگه داره نتونست تو رم نگ داره تود ...

اره بخاطر ی دختر دیگ که از دوستام هست رفته ...باهم هستن چن وقته