2777
2789

به نظر من واجبی بگیر عااالیه هم پوست روشن میکنه هم نرم میکنه هم موها نرم در میاد من هم اپلاسیون رفتم ۲سال هم تیغ و ژیلت زدم

ولی واجبی عالیه

برای خونه دارشدنم یه صلوات میفرستی😃🤩

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

کرم موبر رینبو ۱۲ تومنه فوق العادست 

موتاک هم عالیه ۱۰ تومن

عزیزم اینکه من زود ازدواج کردم دلیل بر این نیست که تو بهم توهین کنی و بگی امل و بدبخت و بیچاره ام ..من بعد از ازدواجمم پیشرفت کردم میتونی این رو تو گرفتن لیسانس قرانیم و یک سال جهشی خوندن و تحصیل در رشته روانشناسی من ببینی .پس خواهش میکنم نه دلمو بشکن نه توهین کن دوست عزیز.تاپیک قانون جذب ب
به نظر من واجبی بگیر عااالیه هم پوست روشن میکنه هم نرم میکنه هم موها نرم در میاد من هم اپلاسیون رفتم ...

واجبی میگن بوش خیلی آزاردهنده هستش

کاش گذشته وجود نداشت😢
چقد وقت لازمه تا موها رو بکنه؟

۵ ۶ دیقه بستگی به ضخامتشون داره

عزیزم اینکه من زود ازدواج کردم دلیل بر این نیست که تو بهم توهین کنی و بگی امل و بدبخت و بیچاره ام ..من بعد از ازدواجمم پیشرفت کردم میتونی این رو تو گرفتن لیسانس قرانیم و یک سال جهشی خوندن و تحصیل در رشته روانشناسی من ببینی .پس خواهش میکنم نه دلمو بشکن نه توهین کن دوست عزیز.تاپیک قانون جذب ب
قیمتش لطفا

من گرفتم ۳۲ 

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین