2777
2789
عنوان

مایع آراد لگنی

130 بازدید | 13 پست

خانوما مایع ازاد لگنی در کلدوساک خلفی یعنی چی؟

من چند روز پیش سونو دادم نوشته سایز رحمم و تخمدان هام اندازس و هیچ زائده ای درش وجود نداره.ولی اخرش اینو نوشته.دلیلش چیه؟

روز ۱۴ ۱۵ ت بود ؟؟تخمکت ازاد شده بخاطر اون 

ی روز اینجا با دل شکسته رو تخت بیمارستان و خسته از دنیا نوشتم دلم روشنه ❤به زودی منم مادر میشم .👪 وووو الان مامان یه گل دختر بهارییم 🥰🥰همون که امید زندگیه منو باباشه ... دیدید گفتم دلم روشنه🤗😍😍😍😍

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

منم باردار بودم  خارج رحم همچین چیزی نوشته نمیدونم یعنی چی 

پسرم منو بابایی و آجی دنیا بی صبرانه منتظر به دنیا اومدن و گرفتن دست های کوچولوت هستیم   خاله ها میشه برای سلامتی پسرم صلوات بفرستین

وای دقیقا سونوی منم ک ماه پیش انجام دادم عین عین شما بود....دکترم گفت این نشون دهنده عفونت لگنه...ولی من  روز 5پریودم رفته بودم سونو گفت پس نمیشه خیلی روی این حساب کرد چون پریود بودی

برای واقعی شدن تیکرم صلوات میفرستین دوستای عزیزم🥰
ضخامت آندومترت چند بود؟زیاد بود؟

نه کم بود فکر کنم 8 یا 9  بود 

پسرم منو بابایی و آجی دنیا بی صبرانه منتظر به دنیا اومدن و گرفتن دست های کوچولوت هستیم   خاله ها میشه برای سلامتی پسرم صلوات بفرستین
شما باردار بودی پریود میشدی یا نه؟علائمت چی بود؟

آره 2 روز مثل پریودی بود بعد تبدیل به لکه بینی  فقط همین 

وای دقیقا سونوی منم ک ماه پیش انجام دادم عین عین شما بود....دکترم گفت این نشون دهنده عفونت لگنه...ول ...

انیدوارم واسه منم چیزی نباشه فردام جمعس نمیتونم ببرم جوابشو نشون بدم:(

فقط یهبار شدی یا چند بار

من ماه اول پریود شدم که هفته شش دکتر بهم گفت احتمال خارج رحمی باید سقطش کنی که با دارو رفع شد