2777
2789
عنوان

عفونتتتتتتتتتتت

103 بازدید | 18 پست

کسی بوده عفونت ادراریش بزنه به کلیه هاش ..و عفونت کلیه شدید بگیره لطفا راهنماییم کنین یه دوره هم قرص خورددم یکمی بهتر شد ولی بازم شدید عفونت دارم

بدنم داغ میشه حالت تهوع دارم...

من یعنی یه دونه صرفا جهت نمونه  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حتما برو دکتر این چیزا شوخی بردارنیستش مخصوصا ک به کلیه زده اینجا متخصص نیس ک بتونه بهت راهنمایی کنه ...

چندین مرتبه رفتم همش قرص میده.....پنی سلین هم نمیتونم بزنم حساسیت دارم

عزیزم میشه واسم توضیح بدی ازکجافهمیدی این چیزی هست که سونونشون بده یافقط باازمایشه؟

توادرارت خون بود؟؟؟

اگر بر هوا پری مگسی باشی و اگر بر روی آب روی خسی باشی،،، دل به دست آر تا کسی باشی      

عزیزم میشه واسم توضیح بدی ازکجافهمیدی این چیزی هست که سونونشون بده یافقط باازمایشه؟ توادرارت خون بو ...

نه پریود شدم بعد کلیم درد میکرد بدنم داغه داغه بود هر غرایی میخوردم بالا میاوردم ...ازمایش ادرار دادم ک عفونت شدید داشتم ...البته دکتر گف عفونت تا یه مدت معلوم نیس وقتی زیاد بشه علائمشو نشون میده

چندین مرتبه رفتم همش قرص میده.....پنی سلین هم نمیتونم بزنم حساسیت دارم

عزیزم شما بلید بری متخصص نفرولوژی واست دارو بنویسه داروش هم پنیسیلین نیستش یا ازیترومایسین میدن یا امیکاسین میدن یا سیپروفلوکساسین اول ازمایش کشت ادرار میگیرن از شما بعد برحسب نوع میکروب ادرارتون بهتون انتی بیوتیک میدن  

عزیزم شما بلید بری متخصص نفرولوژی واست دارو بنویسه داروش هم پنیسیلین نیستش یا ازیترومایسین میدن یا ا ...

داروهاییو ک گفتی دو دوره استفاده کردم....دکتر گفت مشکلی نداره خوب میشه ولی نشد

گلم توروخدا جواب بده همه علائمتو بگو ببینم منم همین مشکلو دارم

بدنم داغ میشد .از بوی غذا بدم میومد غذا میخوردم بالا میاوردم...ادرارم به سختی میومد یا درد داشتم ..یبوست...و...

داروهاییو ک گفتی دو دوره استفاده کردم....دکتر گفت مشکلی نداره خوب میشه ولی نشد

خوب اگر خوب نشدی دکترتو عوض کن وقتی کسی دچار عفونت ادراری شدید میشه معمولا بستری میکنن ۲-۳روز و انتی بیوتیک تزریقی میدن تا التهاب و عفونت مجاری ادراری برطرف بشه 

بدنم داغ میشد .از بوی غذا بدم میومد غذا میخوردم بالا میاوردم...ادرارم به سختی میومد یا درد داشتم ..ی ...

من بدنم داغ میشه و حالت تهوع دارم ولی بالانمیارم.پهلوهام و نافمم درد میکنه و سوزش سینه دارم ینی عفونت کلیه دارم؟

اونی ک خوشبختت میکنه،همونیه ک هرروز صبح توآینه نگاش میکنی و براش مسواک میزنی🎈