2777
2789
عنوان

هالوگس والگوس (قوز شست پا)

2121 بازدید | 23 پست

سلام دوستان. من جراحی هالوکس والگوس انجام دادم و خیلی از نتیجه ی عمل راضی هستم. در بیمارستان شریعتی اصفهان توسط آقای دکتر مهدی عباسی بهارانچی. خواستم تجربه ام را با کسانی که از این بیماری رنج میبرند ولی از عمل واهمه دارند به اشتراک بگذارم.

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

از اینکه اسم این نوع مشکل رو هم اشتراک گذاشتی ممنون   

یکبار برای همیشه بیاید کنار هم انسانی زندگی کنیم؛ جوری که دیگه جایی برای حسرت نمونه. همه نگن ای کاش مردم یخورده باهم مهربون تر بودن ببین منو شاید غیر ممکن به نظر بیاد ولی شدنی ـهتنها راهش فقط شروع تغییر از خودمونه.هر فردی به تنهایی بدون در نظر گرفتن اینکه آیا دیگران هم در این پویش شرکت میکنند شروع به ایجاد حس خوب کنه.نتیجه قطعا لذت بخش خواهد بود...

قوز پات چقدر بود آخه من رفتم برا عمل دکتر بهم گفت خیلی نیست عمل نمیخواد درصورتی که من تو پیاده روی پادرد میگیرم، واینکه چقدر بعد عمل تونستی راه بری؟ چقدر تو گچ بود،  چقدر با عصا راه رفتی؟ ممنون میشم جواب بدی

قوز پات چقدر بود آخه من رفتم برا عمل دکتر بهم گفت خیلی نیست عمل نمیخواد درصورتی که من تو پیاده روی پ ...

تا 6 هفته بعد عمل اجازه نداری وزن رو بندازی روش.

از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد    
ممنون، بعد از ۶هفته دیگه تو راه رفتنهایه طولانی مدت مشکل ندارید شما؟ 

من جراحی نکردم فقط محدودیت بعد از عمل رو براتون نوشتم.

ولی میتونین اگر خیلی شدید نیست یه کش پهن بندازی دور هر دو تا شست و هی پاهاتون رو به دو طرف بشین.  البته این در صورتی هست که خیلی شدید نباشه و بابت کفش پنجه باریک کج شده باشه. اگر ارثی باشه به جراحی میرسه عموما.

از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد    

سلام دوستان. در مورد جراحی که به تشخیص پزشک بستگی داره. من موقع پیاده روی خیلی اذیت میشدم، برای همین عمل کردم. در کل دو ماه پام توی گچ بود و با واکر راه ميرفتم. و حدود یک ماه بعد از جراحی تونستم روی پاشنه ی پا راه برم. و بعد که گچ رو باز کردم بعد از دو هفته خیلی عادی و خوب راه  رفتم. خدارو شکر الان راضی ام.

البته من در مورد این بیماری خیلی تحقیق کردم روش های مختلف جراحی هست و حتی بعضی پزشک ها گچ هم نمیگیرند. 

قوز پات چقدر بود آخه من رفتم برا عمل دکتر بهم گفت خیلی نیست عمل نمیخواد درصورتی که من تو پیاده روی پ ...

عزیزم من 45 روز تو گچ بود پاهام هر دو رو باهم عمل کردم

تو پام پیچ گذاشتن که برای همیشه باید بمونه

اون 45 روز دوران وحشتناکی بود هم گچ سفید گرفتن بعد روشم ازین آبیا(فایبرگلاس)

29 فروردین گچا روم باز کردم الان یک ماهه راحت و روون راه میرم

چون دو پا بود اینقدر طولانی شد فشار رو هر دو پام بود

ولی الان راضی راضی ام

مطربا بهر خد ، تو غیر شمس الدین مگو
2790
2778
2791
2779
2792