2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الهام هاشمی..ولیعصر..

وقتایی که از دست محمدم ناراحتم..یا وقتایی که میخوام سربه تنش نباشه..به خودم یادآور میشم این همون کسیه که بخاطر داشتنش از خیلی چیزا گذشتم..همون کسیه که بخاطرش دست به دامن خدا شدم..کسی که یه روزایی شده بود آرزوی امروزم..الان که کنارمه عشقمه پشت و پناهمه باید قدرشو بدونم..چون انتخاب خودم بوده..اون وقته که یادم میاد چقد دوسش داشتم و دارم و خواهم داشت...    
میخوام کارش تک باشه.شما خودت رفتی

جونی من خیییییلی راضیم یعنی باورکن انقد تغییر کرده بودم..یعنی خوجل شده بودم که همه انگشت به دهن بودن..این نظر بقیه در مورد من بود..البته برا من میکاپ برا عروسی بودااا

وقتایی که از دست محمدم ناراحتم..یا وقتایی که میخوام سربه تنش نباشه..به خودم یادآور میشم این همون کسیه که بخاطر داشتنش از خیلی چیزا گذشتم..همون کسیه که بخاطرش دست به دامن خدا شدم..کسی که یه روزایی شده بود آرزوی امروزم..الان که کنارمه عشقمه پشت و پناهمه باید قدرشو بدونم..چون انتخاب خودم بوده..اون وقته که یادم میاد چقد دوسش داشتم و دارم و خواهم داشت...    

ارایشگاه زیاد هست..ارایشگاه پریا هم هست که کیفیتشون خوبه..خوجلم میشی