2777
2789
تو چند هفتگی سقط کردین؟ چطور بود خیلی درد داشت؟ 

یه چیز دیگم بگم 

که من عددNt ۳.۶ بود

فرستادنم آمنیوسنتز گفتن سالمه و دختر ولی بعدش تو اکو معلوم شد بالا بود Nt ناشی از مشکل قلبیش بوده که امنیو فقط کروموزوم رو شمرده و ربطی به مشکل قلبیش نداشته.....

یه چیز دیگم بگم  که من عددNt ۳.۶ بود فرستادنم آمنیوسنتز گفتن سالمه و دختر ولی بعدش تو اکو معل ...

من آن تی 2/46 آمینو هم کردم ولی هنوز جوابش نیومده اکو هم  دکتر گفت بطن راستش یه کم کوچیکه ولی مطمعن نبود گفت دوباره بیا همکارم ببینه میترسم از 19 هفته بگذره آنومالی هم نکردم هنوز 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من آن تی 2/46 آمینو هم کردم ولی هنوز جوابش نیومده اکو هم  دکتر گفت بطن راستش یه کم کوچیکه ولی م ...

آخ این حرفتو خوندم یاد اونروزخودم افتادم😔

عزیزم ایشالله که مشکلی نیست امیدوار باش 

اگرم بود قسمتی توشه ناراحت نشو بسپر بخودش....

بنظر من همینکه ۱۸ هفته شدی سریع برو آنومالی 

منتظر جواب آمنیو نباش انومالی رو حتما باید بری ربطی به آمنیوسنتز نداره

برای آمینو چند هفتگی رفتین جوابش کی اومد کجا هستین شما؟

من ۱۸ خرداد رفتم یعنی توی ۱۵ هفتگی توی شهرک غرب تهران پاتولوژی کرمی نژاد _نجم آبادی انجام دادم 

جواب اورژانسی سه روزه هم گرفتم 

خودم ساکن اطراف کرجم...

کجایی هستین کدوم آزمایشگاه بردین چرا برا من انقد طول کشید گفتن 22 روز کاری جواب سونوی آنومالی رو هم ...

من ۱۸ خرداد رفتم یعنی توی ۱۵ هفتگی توی شهرک غرب تهران پاتولوژی کرمی نژاد _نجم آبادی انجام دادم 

جواب اورژانسی سه روزه هم گرفتم 

خودم ساکن اطراف کرجم.

سلام منم رفتم اكو گفت قلب بچت بزرگه  گفت باز اخر ماه بيا خيلي نگرانم و ميتريم😔😔

منکه دوباره رفتم سه تا دکتر دیگه هم دیدن گفتن مشکلی نداره فقط یه اکو دیگه گفتن بده چیزی نیست این دکتر استرس به آدم میدن اصلا نگران نباش