2777
2789
فرانسه و المانی؟؟؟       من همون المانیو میرم دهنم سرویسه چ جوری دوتاشو با هم میری؟

انگلیسی آیلتس گرفتم

فرانسه تا چند روز دیگه تموم میکنم دلف میگیرم

آلمانی تازه شروع کردم

در کل عاشق زبانم😃😃😃

ایران✈آلمان                                                   عشقم 💟ماهان💟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کزی وقت میکنی اینهمه کار کنی 😂😂😂

باور کن میشه وقت گیر نیست..البته خانمای متاهل چون خیلی به بچه ها باید رسیدگی کنن کمی وقت کم میارن..تازه به همه اینها باشگاه رو هم اضافه کنین که مرتب باید باشه..

جدی؟سفر و گردش مخصوصا جاهای دیدنی برای کسی ممکنه خسته کننده باشه

برای من جذابه ولی نه دیگه هرروز

خوشبحالت ... دست راستت رو سر ما

قربانت😆😆تازه چند وقت پیش تو کامپیوترم یک رمان پیدا کردم که دوران دبیرستان نوشتم تو وبسایت نود و هشتیا گذاشتن نشستم خوندم دیدم عجب ذهن خلاقی داشتم اون زمان😂😂😂خلاصه دوباره دست به قلم شدم یک رمان دیگه بنویسم شب ها ساعت ۳تا۴ رو اختصاص دادم به تایپ رمان جدیدم☺☺☺

قربانت😆😆تازه چند وقت پیش تو کامپیوترم یک رمان پیدا کردم که دوران دبیرستان نوشتم تو وبسایت نود و هش ...

الانم در سایت هست؟اسم رمانتون چی هست..اتفاقا من خیلی وقته رمانهای سایت رو دنبال میکردم تا اینکه رمانهای فرشته ۲۷ دلمو برد دیگه فقط ایشون رو پیگیری میکنم..

قربانت😆😆تازه چند وقت پیش تو کامپیوترم یک رمان پیدا کردم که دوران دبیرستان نوشتم تو وبسایت نود و هش ...

اهااا ....پس سحرخیزی که میتونی این همه کار انجام بدی

اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم ...اللهم عجل لولیک الفرج ... التماس دعا دوستان
الانم در سایت هست؟اسم رمانتون چی هست..اتفاقا من خیلی وقته رمانهای سایت رو دنبال میکردم تا اینکه رمان ...

"باران" سال۹۴تو سایت گذاشتن

اگر پیدا نکردین بگین براتون بفرستم😊

اهااا ....پس سحرخیزی که میتونی این همه کار انجام بدی

سحرخیز که نه

ولی کم خوابم

زود ش.ارژ میشم😅