2777
2789
عنوان

عفونت شدید. گوش

70969 بازدید | 36 پست

سلام گوشم چن روزه عفونت کرده شدید. الان کلا کیپ شده هر. کار. میکنم باز نمیشه  میترسم کلا گوشم شنوایی شو از. دست بده کسی اطلاعاتی نداره درین باره  ؟برم دکتر. میترسم امپول پنی سیلین بده از. دردش نمیترسم کلا میترسم چون خطرناکع خیلی قویه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الان که فعلا تا آروم بشی یک حوله ای دستمالی گرم کن بزار روش تا آروم بشه ولی حتما برو دکتر ممکنه آمپول نده ولی اگرم بده بهتر ازون چرک که ممکنه به پرده گوشت آسیب بزنه

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم

قطره چرک خشک کن جنتامایسین بگیر یک هفته هر هشت ساعت بریز توش(پزشکیش)

سرکه بااب رقیق کن مرتب بریز توش (سه روز)

اگر فقط چرک گوش خارجی نباشه قرص اموکسیسیلین یااریترومایسین لازم

فک کنم گوش میانی هست 

من هم زمستان گوش کل گوشم چه میانی چه بیرونی عفونت کرده بود طوری که اصلا شنوایی ضعیفی داشتم .دکتر بیستقی عدد کپسول   کو آموکسی کلاو  هر شش ساعت یه بار  و یه قطره عفونت  گوش نوشت هر هشت ساعت یک بار خوب شدم   البته شبها یه حبه سیر درشت رو یه قسمتشو کوچیک میکردم  اندازه ای که داخل گوشم بره و یه قسمتشو پهن میزاشتم تا سیر داخل گوشم گیر نکنه به مدت دوساعت  این کار هم در کنار داروها انجام بده

آمپول نمیده.قرص و قطره میده.قطره ی میکساکورت واسه عفونت شدید هست که هر ۱۲ ساعت سه قطره بریز.تو یخچال نگهداریش,کن.کنارشم تا ده روز قرص کوآموکسی کلاو بخور.خوب خوب میشی

ببخشيد عزيزم ميشه بپرسم شما چه مدت عفونت گوش داشتين؟قارچي بود يا نه؟

قارچی باشه

کلوتریموکسازول (قطره) روزی دوبار

قطره میکساکورت یا جنتاماسین روزی سه بار

۵روز اموکسی کلاو یا اموکسیسیلین یک هفته