2777
2789
عنوان

هزینه پمپ درد

24526 بازدید | 99 پست

سلام دوستان. من تا 3 روز دیگه عمل سزارین دارم. میخواستم از دوستانی که تجربه دارند بپرسم هزینه این پمپ واسه سال 98 در بیمارستان خصوصی چقدر میشه؟ و اینکه درد بعد از سزارین چقدره و آیا با شیاف تنها قابل تحمل هست؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سزارین دردش در حد پریودی بود برای من با شیاف اروم شدم

من دیروز توی پنج هفتگی قرص سیتوتک خوردم واسه سقط دردی ک دیروز کشیدم توی سزارین نکشیدم فقط میگفتم اونا ک طبیعی زایمان میکنن گناه دارن بخدا

نگران نباش درد زیاد نیست

من که شب اول بعد سزارین شیاف زدم دیگ درد نداشتم ولی برلی زایمان بعدیم حتیما پمپ میگیرم دیگ کلا درد ن ...

دوست دارم پمپ داشته باشم ولی فکر میکنم هزینش خیلی بالاست. 

برای من نذاشتن گفتن دردش قابل تحمله خدایی با مسکنی که زدن و بعدش شیاف درد چندانی نداشتم

پس پمپ خیلی هم ضروری نیست و میشه با شیاف کنترل کرد ولی اگر کسی داشته باشه به نفعش هست 

سزارین دردش در حد پریودی بود برای من با شیاف اروم شدم من دیروز توی پنج هفتگی قرص سیتوتک خوردم واسه ...

عزیزم الهی زود خوب بشی مامان رایان. راستی اسم کوچولوی منم قراره رایان باشه😍