2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه تاپیک جنو میگی منم داشتم میخوندم😐😐😐😐😐

آره همون منم داشتم میخوندم

دعا کنیم که آینده بی فروغ نباشد...                             دعا کنیم که دعاهایمان دروغ نباشد...

چون اینجا کلی زن باردار هست. خواستع و ناخواسته وارد تایپیک میشن و این تو روح و روانشون تاثیر میزاره و خب مسلما مضرهست .باید انقد شعور داشته باشیم که این‌چیزا رو تو اینجا مطرح نکنیم .شاید یه خانوم باردار ترسید و اتفاقی براش افتاد خدای نکرده ....ضمنا این چیزا رو بهش فکر نکنی بهتره 

عزیزم اینکه من زود ازدواج کردم دلیل بر این نیست که تو بهم توهین کنی و بگی امل و بدبخت و بیچاره ام ..من بعد از ازدواجمم پیشرفت کردم میتونی این رو تو گرفتن لیسانس قرانیم و یک سال جهشی خوندن و تحصیل در رشته روانشناسی من ببینی .پس خواهش میکنم نه دلمو بشکن نه توهین کن دوست عزیز.تاپیک قانون جذب ب

هر تاپیکی باب میلتون نیست ازش برید بیرون نه اینکه گزارش بزنید😒😒

دعا کنیم که آینده بی فروغ نباشد...                             دعا کنیم که دعاهایمان دروغ نباشد...
چون اینجا کلی زن باردار هست. خواستع و ناخواسته وارد تایپیک میشن و این تو روح و روانشون تاثیر میزاره ...

هر کس روحیه ی حساسی داره یا بارداره نره تو اون تاپیک 

چون اینجا کلی زن باردار هست. خواستع و ناخواسته وارد تایپیک میشن و این تو روح و روانشون تاثیر میزاره ...

عزیزم ببین کسی به زور کسی رو جایی نمیبره بعدشم اون خانم باردارم باید شعور داشته باشه نیاد

همین...

خدایا شکرت برا نعمت بزرگی که دادی...حتی فکرشم نمیکردم
هر کس روحیه ی حساسی داره یا بارداره نره تو اون تاپیک 

عرض کردم این‌موضاعت قدرت کشش بالایی دارن خواسته یا ناخواسته ادم وارد میشه

عزیزم اینکه من زود ازدواج کردم دلیل بر این نیست که تو بهم توهین کنی و بگی امل و بدبخت و بیچاره ام ..من بعد از ازدواجمم پیشرفت کردم میتونی این رو تو گرفتن لیسانس قرانیم و یک سال جهشی خوندن و تحصیل در رشته روانشناسی من ببینی .پس خواهش میکنم نه دلمو بشکن نه توهین کن دوست عزیز.تاپیک قانون جذب ب
عزیزم ببین کسی به زور کسی رو جایی نمیبره بعدشم اون خانم باردارم باید شعور داشته باشه نیاد همین...

اولا عزیزم من اصلا گزارش نزدم‌براش .پدربزرگ‌خودم موکل داره ضررشم خیلی دیدم .بهتره پای این موجودات رو به زندگیا باز نکنیم .باور کنید وقتی اینارو بخونید اونا میان اذیتتون میکنن چون دارین بهشون فکر میکنید‌اجنه موجودات خبیثی ان

خب اونا سعی کنند به حسشون غلبه کنند و نرن تو اون تاپیک نه اینکه گزارش بزنند بهتره به سلایق هم احترام بزاریم

خب اوناخودشون بایدشعورداشته باشن نیان مگه بچه ان که نگران خودشون نیستن بقیه بایدنگرانشون باشن ملاحظشونوکنن؟؟

منم داشتم میخوندم یدفعه ترکید

اون خانم بارداری که اراده رفتن و نرفتن ب یه تاپیک دست خودش نیست اشتباه کرده میخواد بچه بیاره .....