چون اینجا کلی زن باردار هست. خواستع و ناخواسته وارد تایپیک میشن و این تو روح و روانشون تاثیر میزاره و خب مسلما مضرهست .باید انقد شعور داشته باشیم که اینچیزا رو تو اینجا مطرح نکنیم .شاید یه خانوم باردار ترسید و اتفاقی براش افتاد خدای نکرده ....ضمنا این چیزا رو بهش فکر نکنی بهتره
عزیزم اینکه من زود ازدواج کردم دلیل بر این نیست که تو بهم توهین کنی و بگی امل و بدبخت و بیچاره ام ..من بعد از ازدواجمم پیشرفت کردم میتونی این رو تو گرفتن لیسانس قرانیم و یک سال جهشی خوندن و تحصیل در رشته روانشناسی من ببینی .پس خواهش میکنم نه دلمو بشکن نه توهین کن دوست عزیز.تاپیک قانون جذب ب
هر کس روحیه ی حساسی داره یا بارداره نره تو اون تاپیک
عرض کردم اینموضاعت قدرت کشش بالایی دارن خواسته یا ناخواسته ادم وارد میشه
عزیزم اینکه من زود ازدواج کردم دلیل بر این نیست که تو بهم توهین کنی و بگی امل و بدبخت و بیچاره ام ..من بعد از ازدواجمم پیشرفت کردم میتونی این رو تو گرفتن لیسانس قرانیم و یک سال جهشی خوندن و تحصیل در رشته روانشناسی من ببینی .پس خواهش میکنم نه دلمو بشکن نه توهین کن دوست عزیز.تاپیک قانون جذب ب
عزیزم ببین کسی به زور کسی رو جایی نمیبره بعدشم اون خانم باردارم باید شعور داشته باشه نیاد همین...
اولا عزیزم من اصلا گزارش نزدمبراش .پدربزرگخودم موکل داره ضررشم خیلی دیدم .بهتره پای این موجودات رو به زندگیا باز نکنیم .باور کنید وقتی اینارو بخونید اونا میان اذیتتون میکنن چون دارین بهشون فکر میکنیداجنه موجودات خبیثی ان