2821
2789
منم تا ۳۰ سالگی برخلاف اینکه خیلی ها دوس داشتن عروسشون بشم ولی نمیومدن خواستگاری ،هرکی هم میومد یا ب ...

وای خدا جون ترسیدم آخه از وقتی عروسی کردم همیشه خدا مریضم همیشه یه پام دکتره یه پام خونه آزمایش و عکس و کوفت وزهر مار هیچیمم نیست ولی همیشه درد دارم و مریضم 

و خدایی که به شدت کافیست.......

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

وای خدا جون ترسیدم آخه از وقتی عروسی کردم همیشه خدا مریضم همیشه یه پام دکتره یه پام خونه آزمایش و عک ...

پیش یه فالگیره مطمئن برو ببین چی میگه

خداجونم امیدم رو نا امید نکن  
@سکوت_شب   @maman_leyla    

میزاری من خیاطیمو بکنم یا نه. حالا متوجه شدی من خیاطی بلدم یا بیشتر توضیح بدم😂😂😂😂😂😂😂

تنها زمانى “صبور”خواهى شد،که “صبر”را یک”قدرت”بدانی نه یک “ضعف”…آنچه “ویران مان” مى کند“روزگار” نیست !حوصله ی “کوچک”براى “آرزوهاى بزرگ” ماست …........................................................................دو چیز شخصیت ات را تعین می کند :صبر وقتی چیزی نداری رفتارت وقتی همه چیز داری !
میزاری من خیاطیمو بکنم یا نه. حالا متوجه شدی من خیاطی بلدم یا بیشتر توضیح بدم😂😂😂😂😂😂😂

😂😂😂خسته نباشی خانومی

😂😂😂خسته نباشی خانومی

مونده نباشی مادر. 😂😂😂 تو روز حال نمیده در مورد جن و روح و شیاطین حرف بزنیم. شب باید باسه بیشتر حالم میده 😃😃😃

تنها زمانى “صبور”خواهى شد،که “صبر”را یک”قدرت”بدانی نه یک “ضعف”…آنچه “ویران مان” مى کند“روزگار” نیست !حوصله ی “کوچک”براى “آرزوهاى بزرگ” ماست …........................................................................دو چیز شخصیت ات را تعین می کند :صبر وقتی چیزی نداری رفتارت وقتی همه چیز داری !
مونده نباشی مادر. 😂😂😂 تو روز حال نمیده در مورد جن و روح و شیاطین حرف بزنیم. شب باید باسه بیشتر حا ...

بریم شب بیایم،منتظرم 😉😅😆

بریم شب بیایم،منتظرم 😉😅😆

😈😈😈😈😈😈😈😈😈😈😈😈😈😈😈جوون بابا

2790
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

جهیزیه

دلآنآ | 15 دقیقه پیش
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز