دلارام_____ مدیر استارتر عضویت: 1398/04/20 تعداد پست: 33 عنوان زندگی من 50 بازدید | 7 پست سلام منوهمسرم باهم توفضای مجازی اشناشدیم بهم علاقه پیداکردیم وبد۵سال دوستی ازدواج کردیم ازهمون اول خیلی دعوامیکردیم اما سریعم اشتی میکنیم الان بچم یه سالشه خودمم ٢١سالمه دیشب باز منوهمسرم دعوامون شدهروقت دعوامون میشه همش حس میکنم دوسم نداره ینی تاوقتی اشتی کنیم من دیونه میشم نمیتونم خوب به بچم برسم به نظرشما زندگیمون بااین وض ادامه پیدامیکنه؟ 1398/04/20 | 14:53 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
aynaaz عضویت: 1398/03/28 تعداد پست: 9897 زندگیت درست میشه به شرط اینکه خودتون بخواین، مشاوره رفتین؟ حسرت چیزایی رو میخوری که دیگه برنمیگرده و تا آخر عمر میشه حسرت 🙃
دلارام_____ مدیر استارتر عضویت: 1398/04/20 تعداد پست: 33 زندگیت درست میشه به شرط اینکه خودتون بخواین، مشاوره رفتین؟ همسرم قبول نمیکنه میگه دعوا نمک زندگیه
aynaaz عضویت: 1398/03/28 تعداد پست: 9897 همسرم قبول نمیکنه میگه دعوا نمک زندگیه بله نمک زندگیه اما زیاد که بشه میشه سردی 😐 حسرت چیزایی رو میخوری که دیگه برنمیگرده و تا آخر عمر میشه حسرت 🙃
دلارام_____ مدیر استارتر عضویت: 1398/04/20 تعداد پست: 33 بله نمک زندگیه اما زیاد که بشه میشه سردی 😐 ازهمین میترسیم خودمم میترسم ازدستش بدم
aynaaz عضویت: 1398/03/28 تعداد پست: 9897 ازهمین میترسیم خودمم میترسم ازدستش بدم نه عزیزم نترس تلفنی با مشاور صحبت کن ببین باید چیکار کنی یا از کتاب اطلاعات بگیر زندگیت رو شیرین کن تو میتونی حسرت چیزایی رو میخوری که دیگه برنمیگرده و تا آخر عمر میشه حسرت 🙃
دلارام_____ مدیر استارتر عضویت: 1398/04/20 تعداد پست: 33 نه عزیزم نترس تلفنی با مشاور صحبت کن ببین باید چیکار کنی یا از کتاب اطلاعات بگیر زندگیت رو شیرین کن ... مرسی عزیزم برام دعاکن😔
aynaaz عضویت: 1398/03/28 تعداد پست: 9897 مرسی عزیزم برام دعاکن😔 خواهش میکنم عزیزم حتما دعا میکنم حسرت چیزایی رو میخوری که دیگه برنمیگرده و تا آخر عمر میشه حسرت 🙃