2777
2789
عنوان

سزارین با دکتر سهیلا عارفی ********

6037 بازدید | 27 پست

سلام به همه خانومای گل گلاب ❤️

من پاییز با دکتر عارفی تو بیمارستان بهمن سزارین میشم

احیانا خودتون و نزدیکانتون ایشون رو میشناسین؟! تجربه زایمان باهاش داشتید؟؟!

چطوره؟خوبه؟؟؟! واقعا خودش عمل رو انجام میده یا می سپره به دستیاراش؟؟!

...

و اینکه میخوام بدونم اینکه بیهوشی کامل باشه یا اسپاینال رو خودش تعیین میکنه یا انتخابیه؟ 

بیمارستان بهمن چطوره قسمت زنانش؟! تعریف میکنن ازش؟

ممنون میشم راهنماییم کنین بچه ها🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼🌹

امیدم فقط به خداست❤️🙏🏼

عارفی از بهتریناس ولی می دونم بخیه اخر کارو خودش نمی زنه و این کاملا طبعیه چون روزی ۵۰۰ تا مریض می بینه ، ولی من اگه جای شما بودم اگه مشکل خاصی تو بارداری نداری و نرمالی یه دکتر خلوت تر انتخاب می کردم ، منم تو‌بهمن می رم دکتر اول رفتم پیشه عارفی ولی دیدم واقعا بی دلیله انقدر وقت بذارم دکترمو عوض کردم

دوستای گلم این تجربه ی من از رژیمه قبله بارداری و تعیین جنسیته نی نیه❤️اگه به کارتون اومد برام یه صلوات بفرستید🤱🤱🤰🤰🤰                                              https://www.ninisite.com/discussion/topic/3060426/تجربه-ی-من-از-رژیم-قبله-بارداری-و-جنسیته-نی-نی؟page=۱1
عارفی از بهتریناس ولی می دونم بخیه اخر کارو خودش نمی زنه و این کاملا طبعیه چون روزی ۵۰۰ تا مریض می ب ...

نه من بارداری پرخطرم😔 باید پیش خودش باشم

والله من شنیدم بخیه هاش معروفه پس اگه خودش نمیزنه چکاریه بیاد سر عمل! اصلا میاد خودش اون روز؟؟!😅😅😅

امیدم فقط به خداست❤️🙏🏼

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه من بارداری پرخطرم😔 باید پیش خودش باشم والله من شنیدم بخیه هاش معروفه پس اگه خودش نمیزنه چکاریه ...

دکتر خیلی خوبیه نگران نباش

دوستای گلم این تجربه ی من از رژیمه قبله بارداری و تعیین جنسیته نی نیه❤️اگه به کارتون اومد برام یه صلوات بفرستید🤱🤱🤰🤰🤰                                              https://www.ninisite.com/discussion/topic/3060426/تجربه-ی-من-از-رژیم-قبله-بارداری-و-جنسیته-نی-نی؟page=۱1
عارفی از بهتریناس ولی می دونم بخیه اخر کارو خودش نمی زنه و این کاملا طبعیه چون روزی ۵۰۰ تا مریض می ب ...

من که تازه مطب هم میرم😅 بدتره

ببینم ویزیت بیمارستان بهمنش چنده شما رفتی؟! میخوام ببینم فرق داره با ویزیت مطب یانه

امیدم فقط به خداست❤️🙏🏼
من که تازه مطب هم میرم😅 بدتره ببینم ویزیت بیمارستان بهمنش چنده شما رفتی؟! میخوام ببینم فرق داره با ...

۵۴ تومن

رویالی من مامانم دو سال پیش بیمارستان بهمن بودن

من 15 روز کامل بیمارستان بودم و بخشی بودم که کسایی که زایمان میکنن اونجا بودن

طبقه آخر بود فک کنم

من و مامانم عاشق بیمارستان شده بودیم و خیلی کادرش خوب و مهربون بودن و من واقعا این 15 روز اصلا اذیت نشدم تو بیمارستان 

مامانم میگفت به این شرط بچه دوم بیار که بیای بیمارستان بهمن زایمان کنی 

من فقط تو این بیمارستان میمونم پیشت

از بس میدیدم که چقدر امکانات برا کسایی که زایمان کردن عالی بود

البته ما اتاق خصوصی داشتیم و اتاقی که داشتیم یه تراس خیلی بزرگ داشت و خیلی شرایط عالی بود

امیدوارم تو هم تجربه ی خیلی خوبی داشته باشی از این بیمارستان

@رویالی  

❤️برای همه 'خوب' باش، آنکه فهمید همیشه در کنارت و به یادت خواهد بود و آنکه نفهمید ... روزی دلش برای تمام خوبیهایت '' میشود ❤️
نه من بارداری پرخطرم😔 باید پیش خودش باشم والله من شنیدم بخیه هاش معروفه پس اگه خودش نمیزنه چکاریه ...

عزیزم ماد شدنتو تبریک میگم

میتونم چندتا سوال بپرسم

شما مشکلتون چی بود پیش دکتر عارفی رفتین؟

چون منم از بیمارانشونم

Pco هستم

دوره قبل لتروزول و اچ ام جی و اچ سی جی مصرف کردم ولی نشدم

این ماه بهم کلومفین و سینال اف داده

ضمن اینکه عکس رنگی هم باید بگیرم

نمیدونم کی باردار میشم

دیگه خسته شدم😔

عزیزم ماد شدنتو تبریک میگم میتونم چندتا سوال بپرسم شما مشکلتون چی بود پیش دکتر عارفی رفتین؟ چون م ...

سلام عزیزم همون عکس رنگی توی خیلیا باعث بارداری میشه...سخته ولی انجام بده ایشالله بارداری

من طبیعی باردار شدم ولی عارفی رو خیلی قبولش دارم..ایشالله خیره و دامنت تا عید سبز شده خیالت راحت❤️😇🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼

امیدم فقط به خداست❤️🙏🏼
رویالی من مامانم دو سال پیش بیمارستان بهمن بودن من 15 روز کامل بیمارستان بودم و بخشی بودم که کسایی ...

سلام عزیزززز دلم...راس میگی؟! وای چه خوب خیلی خیالم راحت شد

مرسی ...مرسی....مث همیشه مهربونترینی😍😘😘😘😘

امیدم فقط به خداست❤️🙏🏼
مرسی عزیزم اخه عارفی بارداریهای طبیعی که قبول نمیکنه

بله قبلا نازایی داشتم زیر نظرشون بودم☺️ بخاطر همین میگم عکس رنگی رو حتما بگیر...برای من خیلی سخت بود دراون حد که با بیهوشی انجام دادم ولی بازم  بعدش درد داشتم!!!!

ولی همون جواب داد..برا شمام جواب میده

امیدم فقط به خداست❤️🙏🏼
عزیزم ماد شدنتو تبریک میگم میتونم چندتا سوال بپرسم شما مشکلتون چی بود پیش دکتر عارفی رفتین؟ چون م ...

عزیزم منم 8 سال پیش pco شدید بودم جوری که دکتر گفت فقط با دارو حامله میشی و خیلی سخت حامله میشی

من عرق رازیانه خریدم و به مدت یک ماه هر شب سر یه ساعت مشخصی یه استکان میخوردم

باورت نمیشه که همون ماه بدون استفاده از هیچ دارویی حامله شدم و سونو که رفتم دکتر گفت شبیه معجزه هست 

چون پر کیست های ریز ریز بودم و یه کیست 5 سانتی هم داشتم

با یه ماه استفاده از رازیانه تمام کیست ها بر طرف شده بود و حامله هم شدم

❤️برای همه 'خوب' باش، آنکه فهمید همیشه در کنارت و به یادت خواهد بود و آنکه نفهمید ... روزی دلش برای تمام خوبیهایت '' میشود ❤️