2777
2789
عنوان

کمد دیواری عمیق

4684 بازدید | 13 پست

عمقش بنظرتون زیاد نیست. البته چاره دیگه ای نداره. این ۸۵ سانته، اضافه و غیر کاربردی هست فقط برای کمد خوبه. طولش هم ۲۷۰ سانت هست. یعنی کل عرض اتاق. حالا چکار کنم‌ کسی تجربه داره؟ خودمون میخایم کمد رو طراحی کنیم و بسازیم.

اگه میخواید کودک زیر شش سالتون توی خونه و بدون کلاس و معلم به زبان خارجی مسلط بشه بیاید اینجا @dozabaneh_neeka

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

خوبه که خوب طراحی کن توش ی دراور هم بنداز نه همش کمد لباسو رخت خواب

زمستانی سرد کلاغ غذا نداشت.گوشت بدن خود را میکند و به جوجه ها میداد.زمستان تمام شد و کلاغ مرد و جوجه ها نجات پیدا کردند و گفتند خوب شد مرد خسته شدیم از این غذای تکراری.

کمد دیواری هرچه بزرگتر بهتر.

اووووووووووووف همه وسایل اضافه رو بذاری داخل.چه خوبه.    

کشو زیاد بذار.جارختخوابی.آویزه لباس.اگه عمقش زیاده آویزه لباس رو دو ردیف کن.کشوهااا رو با عمق زیاد بذار.قسمت رختخواب طوری باشه که پشتش پتو باشه جلوش رختخواب.

یه عالمه فضا بده واسه وسایلت

اگه فضای اضافی باشه از خونه نگیره نا  استفاده میشه اما اگه میاد تو خونه کمترش کن

نه. توی دست و پا نیست. یعنی کمتر از ۸۵ سانت نمیشه.

اگه میخواید کودک زیر شش سالتون توی خونه و بدون کلاس و معلم به زبان خارجی مسلط بشه بیاید اینجا @dozabaneh_neeka
کمد دیواری هرچه بزرگتر بهتر. اووووووووووووف همه وسایل اضافه رو بذاری داخل.چه خوبه.     ...

ممنون نکته خوبی گفتی که آویز لباسها رو دو ردیف در بیارم. چیز دیگه ای به ذهنت نمیرسه؟ آخه عمق زیاد هم باعث میشه دسترسی به وسایل پشتی سخت بشه

خوبه که خوب طراحی کن توش ی دراور هم بنداز نه همش کمد لباسو رخت خواب

اینقدر وسایل دارم که دیگه جاییی برای دراور نمیمونه. فقط میخام طوری طراحی کنم که دسترسی به وسایلا سخت نباشه.

اینقدر وسایل دارم که دیگه جاییی برای دراور نمیمونه. فقط میخام طوری طراحی کنم که دسترسی به وسایلا سخت ...

خیلی وقت ها کشو داشتن بهتر از ی کمد طبقه طبقس

زمستانی سرد کلاغ غذا نداشت.گوشت بدن خود را میکند و به جوجه ها میداد.زمستان تمام شد و کلاغ مرد و جوجه ها نجات پیدا کردند و گفتند خوب شد مرد خسته شدیم از این غذای تکراری.
اینقدر وسایل دارم که دیگه جاییی برای دراور نمیمونه. فقط میخام طوری طراحی کنم که دسترسی به وسایلا سخت ...

کشویی کنی میکشی بیرون راحت دسترسی پیدا میکنی به همه چی

کتاب گرون شدصف نکشیدیم،،،شایدتنهادلیل صف کشیدنهامون همین باشه😕

شما که میخواید خودتون درست کنید  یه کار کنید دو قسمت بشه مث یخچالای دو درب تلوزیون تبلیغ میکرد درو که باز میکنی پشتش یه کمد دیگه باشه  این برا کتابخونه خوبه 

برا رختخواب همون عمق احتیاج داره 

برا لباسم  دو ردیف بزن  چوب لباسی  یا اینکه    مث اتاق پرو درستش کن  روبرو آینه   کنارت  چوب لباسی  یا وسیله آرایشو ...

ممنون نکته خوبی گفتی که آویز لباسها رو دو ردیف در بیارم. چیز دیگه ای به ذهنت نمیرسه؟ آخه عمق زیاد هم ...

اوووووف تو باید بیایی خونه من زندگی کنی تا بفهمی.یعنی اینقده سخته.همه رو چپوندم روی هم.لامصب جا ندارم اصلا.

میتونی لباسای زمستونی یا مجلسی که کمتر استفاده میشه رو بذاری عقب تر.لباسای دم دستی رو بذاری جلو.

کشو بده راحت بتونی همه لباساتو مرتب کنی.میز اتو.چرخ خیاطی بذاری داخل کمد.یه طوری که اتاق خالی خالی باشه.خلی باهاله.

اوووووف تو باید بیایی خونه من زندگی کنی تا بفهمی.یعنی اینقده سخته.همه رو چپوندم روی هم.لامصب جا ندار ...

ممنونم.الهی بزودی صاحب یه خونه فعلا ۲۰۰ متری بشی. الهی الهی هر چه زودتر یه خونه در خور دوست گلم نصیبش کن. آمین. خدا پدر و مادرت و حفظ کنه.