اتوسا۷۷ مدیر عضویت: 1398/04/16 تعداد پست: 4685 عنوان رشته | مشاهده متن کامل بحث + 259 بازدید | 49 پست کسی میدونه هوشبری چه جور رشته ایه؟پرستاری یا هوشبری کدوم بهترن.از لحاظ درامد؟کسی توفامیلشون بوده برن خارج تو این رشته ها اونجا کارکننالبته شاید یه سال بمونم برا دندون.ولی نمیدونم په جوری باید بخونم تا قبول شم.الته خودم خیلی خوندم ولی خب سر کنکور هول میکنم متولد ۷۷ نیستم 😊همینطوری نوشتم سنم یه چندسالی بالاتره 1398/04/20 | 11:58 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
اتوسا۷۷ مدیر استارتر عضویت: 1398/04/16 تعداد پست: 4685 عزیزم اونجام مثل ایران بستگی ب محل کارش داره ولی ا نظر من پرستاری چ تو ایران چ خارج رشته ی خو ... ادامه تحصیل داره یعنی فوقش میره تو شاخه های دیگه که یکیش پرستاریه فکر کنم متولد ۷۷ نیستم 😊همینطوری نوشتم سنم یه چندسالی بالاتره
اتوسا۷۷ مدیر استارتر عضویت: 1398/04/16 تعداد پست: 4685 متخصص بیهوشی اونیه که عمومی پزشکی شو خونده بعد تخصص بیهوشی گرفته نه اونی که فقط 4 سال کارشناسی هوشبر ... امسال زیاد درس خوندی؟کنکور چه جور بود متولد ۷۷ نیستم 😊همینطوری نوشتم سنم یه چندسالی بالاتره
اتوسا۷۷ مدیر استارتر عضویت: 1398/04/16 تعداد پست: 4685 عزیزم اونجام مثل ایران بستگی ب محل کارش داره ولی ا نظر من پرستاری چ تو ایران چ خارج رشته ی خو ... البته پرستاری قبول دارم خیلی رشته خوبیه و با اینکه واقعا زحمت میکشن ولی چرا براش ارزشی قائل نیستن مردم؟دقیقا برعکس خارج متولد ۷۷ نیستم 😊همینطوری نوشتم سنم یه چندسالی بالاتره
qasedak_soorati عضویت: 1398/04/13 تعداد پست: 709 ادامه تحصیل داره یعنی فوقش میره تو شاخه های دیگه که یکیش پرستاریه فکر کنم منظور منم همین بود تو رشته هوشبری نمیشد ادامه تحصیل داد
lmahakl عضویت: 1398/03/23 تعداد پست: 28 احتمال میدم رتبم بهتر بشه ولی نمیدونم برسه به دندون یانه.کلا خیلی تصمیم سختیه.دوستایی داشتم تا ۵ بار ... نگران ظرفیت نباش کلا حوصله ی موندن و درس خوندن داری به تلاشت ادامه بده