2777
2789
عنوان

رشته

259 بازدید | 49 پست

کسی میدونه هوشبری چه جور رشته ایه؟پرستاری یا هوشبری کدوم بهترن.از لحاظ درامد؟کسی توفامیلشون بوده برن خارج تو این رشته ها اونجا کارکنن

البته شاید یه سال بمونم برا دندون.ولی نمیدونم په جوری باید بخونم تا قبول شم.الته خودم خیلی خوندم ولی خب سر کنکور هول میکنم

متولد ۷۷ نیستم 😊همینطوری نوشتم سنم یه چندسالی بالاتره

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

کسی کتاب تست نمیخواد

خانوم لطفا تو یه تاپیک دیگه مطرح کنید.من هرموقع تاپیک درسی زدم شما از راه رسیدید.خواهش میکنم اگه به بحث ربط داره نظر بدید درغیر این صورت برید

اطراف خودم هوشبر بیکار دیدم ولی پرستار بیکار اصلااااا  یکی از فامیلامون پرستاری خوند رفت المان ...

پس حتما حقوقش خیلی خوبه. چه سالی رفت آلمان؟تنهایی رفته

هوشبری و پرستاری قطعا پرستاری بهتره، هوشبری فکر کنم حتی تا مقطع دکترام نداره تو ایران 

بله نداره.البته میگن میخواد بیاد.

اما به نظر کار پرستاری خیلیئ سخت تر باشه

پرستاری بهتره...چون اصلا بیکار نمیدونی...میتونی خارج هم  رفتی حتی کارکنی

درسته. یعنی برای رشته هوشبری تو خارج کار نیست

بله نداره.البته میگن میخواد بیاد. اما به نظر کار پرستاری خیلیئ سخت تر باشه

واسه مهاجرت هم پرستاری بهتره. کلا اگه روحیشو دارید خیلی شغل خوبی میتونه باشه

We are just passengers, on a train. We are all fading away.