2777
2789
عنوان

مادرشوهر پیر

1503 بازدید | 34 پست

بچه ها من مادرشوهرم ۷۰ سالشه اما سرحاله انگار ۵۰ ۶۰ سالشه اوایل نامزدی و عروسیم با نیش و کنایه خیلی ناراحتم کرد اما خیلی سیاست داره و ب هر کس حتی دوستامم میگم اذیت میکنه با زبونش کسی باور نمیکنه دیگه چه برسه به شوهرم 

چندین بار تو خونه سر مادرش با شوهرم بحث کردم و گریه کردم اما فایده نداشت باعث شد بیشتر ب مادرش محبت کنه  و الان میدونه ک من از مادرش خوشم نمیاد 

میترسم مادرش دور از جونش بمیره و شوهرم از من کینه ب دل بگیره😥😥😥😥میشه کمکم کنید که با سیاست چیکار کنم که هم این فکرا از ذهنش بره بیرون هم اینکه فکر نکنه همه کارام از ته دل نیس 

و خدایی که بشدت کافیست❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عمر دست خداست ولی ایشون باید الان دیگه پی باقیات الصالحات باشن ن چزوندن عروس....

ببین هممممه ی کاراشو هممممه ی حرفاشو بذار ب حساب بی عقلی و نادونیش .اینطوری دیییگه ازش ناراخات نمیشید

عزیزم زخم زبون روخیلی ازمادرشوهرادارن برات مهم نباشه ازاین گوش بشنوازاون گوش به درکن 

اگه شوهرت خوبه خواهرشوهرومادرشوهربرات مهم نباشه 

قطعا شوهرت متوجه رفتارمادرش هست پس نیازی نیست که زندگیت روبه خاطرش تلخ کنی 

سعی کن ازاین به بعد بی خیال بشی 

مردهامثل مازن هانیستن که خیلی به جزئیات وبه گذشته توجه کنن نگران نباش

برای سلامتی دخترم دعاکنید