2777
2789
عنوان

سزارین شدید؟

195 بازدید | 19 پست

اگه سزارین کردید تا بحال ..

دلیل سزارین؟

دوره نقاهت و خوب شدن؟

چند روزه سرپا شدید و تونستید کارهای شخصی و بچه و خودتونو انجام بدید؟

خیییلی درد داشت یا خوب بود؟

لالایی غنچه ی پونه لالایی.بدون که شب نمیمونه لالایی..لالایی هر غمی که گفتنی نیست..همه دردای ما که گفتنی نیس..همه دردای ما که گفتنی نیست...

من سزاررین میکنم چون امادگی طبیعی رو ندارم

نیکان جونم تو به زندگیم معنای جدیدی بخشیدی یک ساله شدنت مبارک عزیز دلم  ،،،...مادر بودن با همه سختیاش یعنی بهترین حس دنیا  کاش هممون مثل خورشت کرفس بودیم دیگه یا طرف دوستمون داشت یا ازمون متنفر بود نه مثل چای که همش میگن یکی بریز ببینیم چی میشه  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من سزاررین میکنم چون امادگی طبیعی رو ندارم

انتخابی که دیگه وجود نداره.

چقدر میخوای بدی؟(پول)؟

لالایی غنچه ی پونه لالایی.بدون که شب نمیمونه لالایی..لالایی هر غمی که گفتنی نیست..همه دردای ما که گفتنی نیس..همه دردای ما که گفتنی نیست...

من مادرم سزارین کرد دلیلش این بود بچه اولش سز بود دومیشم باید سز میکرد خوب شدن؟۱ ماهه هنوز سرپا نیست و همچنان درد داره و بخیه هاش درد میکنه

قلبمو شکست..روزها..ماه ها... بم بی توجه بود... کسی که عاشقش بودم..یروز که اصلا جواب زنگامو نمیداد بادوستاش پارتی گرفته بود...نوشتم:یروز توعصبی من بیخیال تو ناراحت من بیخیال توبی تاب من بی خیال یروزم نوبت تو میشه هی زنگ بزنی جواب ندم پیام بدی جواب ندم...اون زمان بهم پوسخند زد..چون میدونست چقد عاشقشم و مطمئن بود نمیشه من بهش بی توجه باشم...شروع شد ..اینبار هربار منو میشکست دیگه خودمو جمو جور نمیکردم...غرق بودم تو افسردگی تو غم 
سزارین من که خیلی خوب بود صبح که مرخص شدم شبش راحت بلند میشدم درد هم نداشتم 

مسکن و آرامبخش و ..واست زدن خوب؟ داخل بیمارستان خیلی سخت بود ؟

من سه بار سزارین شدم

چطور بود؟

خیلی درد داره؟ آرامبخش و ..بعد از عمل میزنن واسه آدم؟ چند روزه میتونی سرپا بشی و درد نکشی؟

منم سزارین بودم رو بچه ی اولم.الانم سزارین هستم.اگه مرتب راه بری که بخیه ها جوش بخوره زود میتونی سرپا بشی.

یادبگیر بیشتر کارهایی که انجام میدی دلیل و منطق نمیخواد، انجام بده چون دوست داری،چون باحاله.چون دلت خوش میشه...
چطور بود؟ خیلی درد داره؟ آرامبخش و ..بعد از عمل میزنن واسه آدم؟ چند روزه میتونی سرپا بشی و درد نکش ...

درد که طبیعیه مخصوصا اولین بار که میخوای از جات بلند شی دردش شدیده طوری که شاید از بلند شدن پشیمون شی ولی وقتی بلندشدی و راه بری هرچی بیشتر بری دردت کمتر میشه اگه سه چهار روزه اول و زیاد راه بری خیلی زوود خوب میشی

😎😎😎

من سز شدم خیلی خوب بود از روز دوم که اومدم خونه کلا سر پا بودم از روز سوم شیاف و مسکن هم نذاشتم و هیچ دردی نداشتم خرید و بیرون هم میرفتم بستگی به مهارت دکترت داره من هیچ دردی نداشتم به جز شب اول برای راه رفتن که قابل تحمل بود و فشار دادن شکم که یکمی غیر قابل تحمل بود🙄

فقط 21 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایا شکرت به خاطر نی نی خوشگلی که تو زندگیمه❤️

منم سزارین شدم. عالی بود. عالی.

آرامبخش اگه مشکلی داشته باشی میزنن. من کمی لرز داشتم و بهم زدن.

اولین بار که بخوای بایستی درد داری و وقتی شکم رو فشار میدن که خون های مونده داخل رحم تخلیه بشه. که این مورد برای طبیعی هم هست و ربطی به سزارین نداره.

من از روز پنجم تمام کارهای بچه مو خودم کردم. حتی حمام هم بردمش.

من سز شدم خیلی خوب بود از روز دوم که اومدم خونه کلا سر پا بودم از روز سوم شیاف و مسکن هم نذاشتم و هی ...

راستی نمیشه این فشار دادن شکم رو توی بی حسی و بی حالی بدن؟ 

چند بار تقریبا فشار میدن؟