2777
2789

تا فردا صبر كن ببين بهتر ميشه يا نه بعد ببرش به دكتر نشون بده 

خانمهاي گل 🌹مامانهاي زيبا 👸👰🏼📌بنده كارشناس مامايي📌عضو سازمان نظام پزشكي كشور📌داراي گواهينامه زايمان فيزيولوژيك

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممكنه ضربه مغزي شده باشه نه به اون شكل حاد و كشنده ولي بايد سريع ببريش دكتر كه حداقل تحت نظر با ...

ببخشید تورو خدا خیلی سوال میکنم اخه شنیدم فقط واسشون سرم تزریق میکنن یعنی چند نفر بچشون اینطوری بودن گفتن بعد از سرم دکتر گفته ببریدش خونه

الان طوریش میشه؟سرش دیگه خوب نمیشه؟

چرا نگران نباش خوب كه حتمان ميشه ولي اون ناحيه سر حساسه مواظب باش از اين به بعد 

خانمهاي گل 🌹مامانهاي زيبا 👸👰🏼📌بنده كارشناس مامايي📌عضو سازمان نظام پزشكي كشور📌داراي گواهينامه زايمان فيزيولوژيك
چرا نگران نباش خوب كه حتمان ميشه ولي اون ناحيه سر حساسه مواظب باش از اين به بعد 

بخدا اصلا نمیدونم چرا وقتی بچه خواب بود من اومدم هدو کردم سرش دقیقا 4ساعت توسرش بود الهی بمیرم واسش 😢😢😢

ببخشید تورو خدا خیلی سوال میکنم اخه شنیدم فقط واسشون سرم تزریق میکنن یعنی چند نفر بچشون اینطوری بودن ...

خوب ميگم كه اگه تحت نظر باشن و علايم خاص ديگه ايي دال بر ضربه به مغز نداشته باشن مرخص ميكنن 

یعنی خطرناکه؟ازونموقع هم فقط یبارپاشده شیرخورد خوابید

چند وقتشه؟

خوب ميگم كه اگه تحت نظر باشن و علايم خاص ديگه ايي دال بر ضربه به مغز نداشته باشن مرخص ميكنن 

ببخشید اخرین سوالم من الان دوسال ونیمه زایمان کردم اونم سزارین اگه بخوام بعدی رو بارداربشم میشه طبیعی زایمان کرد اگه میشه تا چند سال باید صبر کنم

29روز

خودت بهش تو خواب شير بده ،كبودي چقدر با اون قسمت نرم جلوي سرش فاصله داره؟

ببخشید اخرین سوالم من الان دوسال ونیمه زایمان کردم اونم سزارین اگه بخوام بعدی رو بارداربشم میشه طبیع ...

نياز به صبر نيست الان ميتونيد