2777
2789

نگران نباش زيادم باهاش ور نرو درست ميشه اون هد لامصب رو هم گشادش كن يا بنداز دور 

خانمهاي گل 🌹مامانهاي زيبا 👸👰🏼📌بنده كارشناس مامايي📌عضو سازمان نظام پزشكي كشور📌داراي گواهينامه زايمان فيزيولوژيك

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

حالت خون مرده شده دارم دیوونه میشم

اگه امكانش هست يه عكس از سرش بده ببينم 😣😣😣😔😔😔حداقل انگشتت رو از اول ميگذاشتي زيرش ببيني چقدر سفته 

خانمهاي گل 🌹مامانهاي زيبا 👸👰🏼📌بنده كارشناس مامايي📌عضو سازمان نظام پزشكي كشور📌داراي گواهينامه زايمان فيزيولوژيك
اگه امكانش هست يه عكس از سرش بده ببينم 😣😣😣😔😔😔حداقل انگشتت رو از اول ميگذاشتي زيرش ببيني چقدر س ...

با اجازه استارتر یه سوال بپرسم دختر من امروز ظهر باپشت از روی سرسره افتاد هیچ علامت خاصی هم نداشت تقریبا دوازده ساعت گذشته ایا لازمه ببرمش دکتر وتا کی مراقبت کنم ازش

با اجازه استارتر یه سوال بپرسم دختر من امروز ظهر باپشت از روی سرسره افتاد هیچ علامت خاصی هم نداشت تق ...

اگه تا ٢٤ ساعت حالت تهوّع و سرگيجه نداره مشكل خاصي نداره 

چرا رو ملاج بچه هد رو بستي واقعان اونجا جاي هد بستنه حداقل رو پيشونيش ميزاشتي 

اگه خدایی نکرده بچه بعد از ضربه استفراغ کنه چه مشکلی براش پیش میاد یعنی چه عوارضی داره  

ممكنه ضربه مغزي شده باشه نه به اون شكل حاد و كشنده ولي بايد سريع ببريش دكتر كه حداقل تحت نظر باشه