2777
2789
عنوان

تولدم 😊

158 بازدید | 10 پست

تو چند دقیقه داشتم مرور میکردم چی گذشت چجوری گذشت 

ب گذشتم فکر کردم ب اشتباهاتم ب اینک پارسال در چ حالی بودم( استراحت مطلقققققققق) چقد ناراحت بودم ک نی نیم میمونه واسم یا ن ...

خداروشکر این ی سال خوب گذشت نی نیم کنارم خوابیده پدر مادرم و خواهرم صحیحو سآلمن همسر خوبی دارم زندگی خوبی دارم هزاران مرتبه شکررررر ......ان شالله هیچوقت هیچکس کوچکترین ناراحتی تو زندگیش نداشته باشه ....

تازه حالاشوهرمم تولدم یادش نبود کادم نگرفت😐... ولی ناراحت نشدم😁 خانومایی ک تاپیک میزنین  ناراحتیم شوهرمون تولدمونو یادش نبود حق بدید ب همسراتون 

خستن درگیر کارن گناه دارن   زندگی خرج داااااااااااره 

الهی ب حق فاطمه زهرا همه آرزوهاتون براورده بشه🙏🙏🙏 همه غصه هاتون به شادی 🙏🙏🙏🙏همه دردهاتون درمان🙏🙏🙏 همه قهرهام ب اشتی تبدیل بشه🙏🙏🙏 الهی امین الهی امین الهی امین❤

تولدت مبارک عزیزم

تولدخواهر منم بیست تیره😍

آدم فقط پیش خدا تنها نیست........❤  خدای تو عذاب میکند ، خدای من می‌بخشد! خدای تو غضبناک است ، خدای من مهربان است ! خدای تو شعله ی آتش را زیاد میکند ، خدای من در های بهشت را باز میکند! تو با کوچکترین گناهی از درگاه خدایت رانده می‌‌شوی ، من با بزرگترین گناهم در آغوش خدایم جا می‌گیرم !تو مسلمانی، من هم مسلمانم ! خدای تو در مسجد است ، در سجاده است ، در جانماز است ، خدای من اما همین جا ست! کنارم نشسته ، نوازشم می‌کند ، با من چای مینوشد ، کتاب میخواند ، به دیگران لبخند میزند ، برایشان دست دوستی تکان می‌دهد! تو از خدایت میترسی ، من به خدایم عشق می‌ورزم!😊❤ لا اله الّا انت سبحانک انّی کنت من الظّالمین 💔 
تولدت مبارک عزیزم تولدخواهر منم بیست تیره😍

قربونت ...تولد خواهر گلتم مبارک 

الهی ب حق فاطمه زهرا همه آرزوهاتون براورده بشه🙏🙏🙏 همه غصه هاتون به شادی 🙏🙏🙏🙏همه دردهاتون درمان🙏🙏🙏 همه قهرهام ب اشتی تبدیل بشه🙏🙏🙏 الهی امین الهی امین الهی امین❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قربونت ...تولد خواهر گلتم مبارک 

فدات شم😘😘😘

آدم فقط پیش خدا تنها نیست........❤  خدای تو عذاب میکند ، خدای من می‌بخشد! خدای تو غضبناک است ، خدای من مهربان است ! خدای تو شعله ی آتش را زیاد میکند ، خدای من در های بهشت را باز میکند! تو با کوچکترین گناهی از درگاه خدایت رانده می‌‌شوی ، من با بزرگترین گناهم در آغوش خدایم جا می‌گیرم !تو مسلمانی، من هم مسلمانم ! خدای تو در مسجد است ، در سجاده است ، در جانماز است ، خدای من اما همین جا ست! کنارم نشسته ، نوازشم می‌کند ، با من چای مینوشد ، کتاب میخواند ، به دیگران لبخند میزند ، برایشان دست دوستی تکان می‌دهد! تو از خدایت میترسی ، من به خدایم عشق می‌ورزم!😊❤ لا اله الّا انت سبحانک انّی کنت من الظّالمین 💔 
تولدتتتتتت مبارک ترماهی خوشگل🎊🛍🎈🎉🎁🧸🥰💋💋🎈🎁 جمعه هم تولد منههههه😁😁😁

عزیزم مرسسسسسسسسسی تولد شمام پیشاپیش مباررررررک 

عههههه تولد منم هست😍😍😍😍 تولدت مبارک منم ۲۰ تیرم💋💋❤️❤️❤️❤️❤️

عزیزم تولدت مبارررررررک ان شالله ب ارزوهات برسسسسسی