2777
2789
عنوان

هماتوم

147 بازدید | 8 پست

دوستان من تو هفته ی شش بارداری لک بینی زیاد داشتم بعد سونو هماتوم ۱۳ میلی متری رو نشون داد، بعد اون شبی یدونه شیاف استفاده کردم و دو هفته دوبار امپول پروژسترون زدم و استراحت نسبی بودم ، تو این مدت اصلا لک بینی نداشتم،الانم هفته ی یازدهم ، به نظرتون هماتومم جذب شده؟؟؟

معمولا هفته که میره بالاتر هماتوم جذب میشه.. شما بخاطر مشکل هورمونی هماتوم داشتید؟

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹                      خدا جونم‌ ممنونم که منم به وقتش مادر میکنی😊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

معمولا هفته که میره بالاتر هماتوم جذب میشه.. شما بخاطر مشکل هورمونی هماتوم داشتید؟

نه مشخص نشد علتش چی بوده

سر دخترم که فعالیتم ده برابر الان بود و تدریس میکردم اصلا لکه بینی هم نداشتم ولی سر این هیچ کار خاصی هم نکردم به لکه بینی شدید افتاده بودم

منم تو هفته هفت داشتم یکماه شیاف زدم بعد, سونو رفتم خوب شده بود, دوباره تو هفته 14دوباره برام ایجاد ...

حتما خبرشو بدین بمنم، انشالله رفع شده باشه، اخه از چیه ، اه ، ادم کلافه میشه از اینجور چیزای بارداری

حتما خبرشو بدین بمنم، انشالله رفع شده باشه، اخه از چیه ، اه ، ادم کلافه میشه از اینجور چیزای بارداری

انشالله, اره واقعا تازه من این سومین بارداریه, ی بارداری ناموفق و ی, سقط داشتم دلم میخواد بخوابم شب, صبح بلند بشم روز اخر 9ماه باشه برم برای زایمان بس که از استرس و فکر روانی شدم

انشالله, اره واقعا تازه من این سومین بارداریه, ی بارداری ناموفق و ی, سقط داشتم دلم میخواد بخوابم شب, ...

اخی، نگران نباشین ، ماه های حساس و پشت سر گذاشتین، انشالله که هیچی نمیشه