fzn مدیر عضویت: 1398/04/15 تعداد پست: 46 عنوان شیردهی | مشاهده متن کامل بحث + 126 بازدید | 18 پست دوستان نوزادی که شیر خشک میخوره باید بهش اب هم داد ؟؟ اخه دختر من چند روزه شکمش کار نمیکنه قبل ها روزی چند بار کار میکرد میگن چون شیر خشک دادی اینطور شده بهش اب بده. درسته ؟؟؟ 1398/04/20 | 01:03 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
fzn مدیر استارتر عضویت: 1398/04/15 تعداد پست: 46 من نتونستم به بچه م شیر بدم اصلا سینه نمیگرفت خیلی حال روحیم خراب بود مجبور شدم شیر خشک بدم اول ببل ... من اول نان گرفتم نمیخورد به زور بهش میدادم یبوست شدیدی گرفت مدفوعش خشک خشک بود بعد سوپرامیل گرفتم اونم نخورد امروز ببلاک گرفتم
maryam_elay عضویت: 1396/07/05 تعداد پست: 664 شیر خشک نمیگرفت به زور بهش دادم البته 3 تا شیر عوض کردم تازه امروز ببلاک گرفتم البته اونم به تجویز د ... ببلاک مارک خوبی هست شما هم میگید دکترش تجویز کرده ...بازم با دکترش مشورت کنید شاید بازم شیرشو عوض کرد...چرا شیر خودتو نمیدی عزیزم حیف نیست اینجوری شیر خودتم خشک نمیشه بچه تم اذیت نمیشه ...تروخدا اگه شیر داشتید شیر خودتونو بدید این بچه ها گناه دارن برا خودتونم خوبه
fzn مدیر استارتر عضویت: 1398/04/15 تعداد پست: 46 ببلاک مارک خوبی هست شما هم میگید دکترش تجویز کرده ...بازم با دکترش مشورت کنید شاید بازم شیرشو عوض کر ... شیر خودمم میدم .بعضی وقتها سیر نمیشه لج میکنه مجبورم شیر خشک بدم ِِ
fzn مدیر استارتر عضویت: 1398/04/15 تعداد پست: 46 الان شکمش درد میکنه چیکار کنم شکمش کار کنه دوروز مدفوع نکرد خیلی زور میزنه توروخدا بگید چیکار کنم ؟؟؟