2777
2789
عنوان

بی بی چک و آزمایش بارداری

306 بازدید | 18 پست

سلام من ۳روز از موعدم می‌گذشت دوتا تست زدم ی اولی ی هاله کمرنگ و دومی از اولی در رنگ تر بود ولی باز در حد هاله بود رفتم آزمایش زده ۰/۶یعنی منفی دیگه 

واسه حاجتم ک بچه دارشم واسم صلوات بفرست لطفاً ک لطف خدا شامل حالم بشه ۵سال منتظرم🙇🙇

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هاله زیر ۱۰ دقیقه افتاد؟

عجیبه

نمیشه صددرصد گفت منفیه ولی احتمال زیاد آره چون اگه باردار بودی حداقل باید بتا مشکوک میشد

کسانیکه وعده ی بهشت به ما دادند، چیزی جز جهنم خلق نکردند.‌                                                          
عزیزم آزمایش دقیقه اگر باردار بودی تا الان بتات اونقدری بالا رفته بود که آزمایش نشون بده 

آخه ۴روز از پریودم می‌گذشت ولی پریودمم نامنظمه .پس چرا بی بی چک هاله میندازه دو مدل مختلف هم گرفتم

واسه حاجتم ک بچه دارشم واسم صلوات بفرست لطفاً ک لطف خدا شامل حالم بشه ۵سال منتظرم🙇🙇
آخه ۴روز از پریودم می‌گذشت ولی پریودمم نامنظمه .پس چرا بی بی چک هاله میندازه دو مدل مختلف هم گرفتم

انشاالله که بارداری اگه پریود نشدی یک هفته بعد دوباره برو آز بده

منم بعد از 19 روز که HCG زدم امروز که روز 32 بود تست زدم و سریع خط تی نسبتا پررنگ شد. به نظرتون مثب ...

عکس بی بی چکتو بزار

گوشیم کیفیت نداره ، عکسش واضح نیست 5 دقیقه دیگه میرم آزمایشگاه تا عصر خبر قطعی شو میگم انشالله قسم ...

انشاالله خوش خبر باشی حتما بگو چی شد

زنگ زدم آزمایشگاه گفت جواب 1024  الان 33 روزه به نظر نرماله یا بالا؟

البته 1202 بود. آزمایشگاه اشتباه خونده بود

ولی رنج نرمالش نوشته 3-4 هفته: 2000-5000 و هفته های بعدی همینطور به بالا

البته 1202 بود. آزمایشگاه اشتباه خونده بود ولی رنج نرمالش نوشته 3-4 هفته: 2000-5000 و هفته های بعدی ...

مبارک خوبه واسه منم دعا کن ک مامان شم