2777
2789
عنوان

جشن تولد

81 بازدید | 11 پست

خانما 24 تیر تولد 2سالگیه پسرمه شوهرم میگه فقط خودمون باشیم نمیدونم چیکار کنم؟؟؟اگه هم دو تا از دوستاش و دعوت کنم واسه بعد از شامه 

نفسم بچه هامن خدایا عاقبت بخیرشون کن
خوب چرا نمیخوای فقط خودتون باشین با چندتا عکس یادگاری؟. به نظر من تولد بچه از سنی مهمه که میفهمه و ی ...

آخه پارسال خونه مادرشوهرم گرفتیم ،امسال خونه خودمون میگیریم و فقط یکی از دوستا شوهرم واسه تولد یکسالگی شوهرش دعوتمون کرد میگم نکنه ی وقت فک کنن دوست نداشتیم دعوتشون کنیم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو این گرونی نمیشه واقعا تولد گرفت کم کم ۲ تومن هزینه اش میشه

من یکسالگی دخترم گرفتم الان تولد ۵ سالگیش میخوام ی کیک یک کیلویی بگیرم بزارم رستوران میز رزرو کنم خودم و همسرمو دخترم

بریم برای شام و کیک و اونجا کادوشو بدیم و عکس مختصری بگیریم هزینه اش نهایتا بشه ۳۰۰ تومن

اصلا هم حوصله خرحمالی کردن واسه فامیل ندارم اماده کنم بیان بخورن برن

زندگی زیباست چشمی باز کن  
خوب چرا نمیخوای فقط خودتون باشین با چندتا عکس یادگاری؟. به نظر من تولد بچه از سنی مهمه که میفهمه و ی ...

وگرنه خودم هم میگم پسرم کوچیکه فعلا زوده که دعوت بگیرم واسش

تو این گرونی نمیشه واقعا تولد گرفت کم کم ۲ تومن هزینه اش میشه من یکسالگی دخترم گرفتم الان تولد ۵ سا ...

نه اگه هم بخوام بگیرم بعد از شام فک کنم 100تومنی هزینه بشه

تو این گرونی نمیشه واقعا تولد گرفت کم کم ۲ تومن هزینه اش میشه من یکسالگی دخترم گرفتم الان تولد ۵ سا ...

اگه بخوام بگیرم بعد از شام فک کنم 100تومن هزینه ام بشه

اگه بخوام بگیرم بعد از شام فک کنم 100تومن هزینه ام بشه

من روم نمیشه اینجوری بدون شام تولد بگیرم یعنی اصلا مرسوم نیس تو فامیلای ما یا با شام مفصل و پذیرایی خوب یا کلا نمیگیرن

زندگی زیباست چشمی باز کن  

مال منم شوهرم گیر داده واسه دخترم که ۶ سالشه تولد بگیره من ولی میخوام بگم‌نه ولی نمیتونم اخه بقول دوستمون خوشم نمیاااد فامیلای شوهرو خودنو دعوت کنم  بعد اون روز از خستگی بمیرم واسه خوردن اماده ان ولی واسه رقص میمیرن 

من روم نمیشه اینجوری بدون شام تولد بگیرم یعنی اصلا مرسوم نیس تو فامیلای ما یا با شام مفصل و پذیرایی ...

نه ما فقط بعد از شام به صرف کیک و میوه

مال منم شوهرم گیر داده واسه دخترم که ۶ سالشه تولد بگیره من ولی میخوام بگم‌نه ولی نمیتونم اخه بقول دو ...

ما اط خونواده هامون دوریم فقط همکارا هستن که اصلا نمیشه رقصید