2777
2789
عنوان

شوهرم مزخرفه

437 بازدید | 21 پست

خونه ما یه شهر دیگست یعنی تازه از شهر پدرمادرمون رفتیم بعد دو هفته خبر شد مغازه ای ک تو‌شهر اولی داره پلمپ شده واسه همین ما از دیروز اومدیم شهر خودمون تا کاراشو درست کنه 

من خونه بابامم از صبح رفته دنبال کاراش نهایتش تا دو ظهر کار داشته هنوز نیومده خونه من تا سه عصر ناهار نخوردم منتظرش بودم چون خودش کفت میاد بعد دیدم نیومد پیام دادم جواب نداد نیم ساعت بعد زنگ زدم میکه واقعا حلال زاده ای همین الان میخواستم بهت زنگ بزنم !!!!گفت تو مغازه دوستمم نمیام تو ناهار بخور 

دیگه هم نیومد 

تصمیم دارم دفع دیکه ک خواست بیاد نیام باهاش همونجا خونه خودم بمونم 

چ ازین همراهی من ک اون کلا الکی بیرونه و با دوستاشه منم اینجا تنهام با مامان بابام 

...

خب با مامانت اینا برید بیرون 

واسه حل گره های زندگیم یه صلوات میفرستین .اللهم صل علی محمد وآل محمد وقتی تو امضاتون میزنین صلوات من میفرستم براتون فقط حال ندارم اعلام کنم😄❤ من مطمئنم خونه ام سه تا اتاق داره با یه حیاط که توش حوض داره  تابستونا میخوابیم داخلش😍و یه آشپزخونه ی بزرگ و خوشگل من تو اون خونه نفس میکشم وخوشحالم و بچه هام سالم وسلامت بزرگ میشن من مطمئنم خدایا کمکم کن 😍یا نُورُ یا بُرْهانُ، یا مُبینُ یا مُنیرُ، یا رَبِّ اکْفِنی الشُّرُورَ وَ آفَاتِ الدُّهُورِ وَ أَسأَلُکَ النَّجَاهَ یَوْمَ یُنْفَخُ فِی الصُّورِ❤️بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ.❤️  ماشاالله ولا حول و لا قوه الا بالله❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ساعت چند ناهار خوردی؟

مردِ من چشمهایش لبریز از آرامش است...وقتی کنارم قدم میزند از هیچ چیز و هیچ کس ترسی ندارم...او معنای تمام و کمال واژه‌ی امنیت است...قول هایش قول است...تهِ چشمانش پاکی موج میزند...برای عاشقانه هایم مجنون است و برای بچگی کردن هایم پدر ...مردِ من مــــرد است و محکم...آنقدر محکم ک میتوانم با خیال راحت کنارش همان دختربچه‌ی ساده‌ باشم 

مرداهمینن باوووو

باپدرومادرت عشق کن ولش کن این مرداروحداقل الان که توبهشت پدرومادری منکه تویه شهریم باپدرومادرم هفته ای یک شب میرم خونشونم میخوابم وشوهروبی خیال میشم خیلیم خوش میگذره 

عشقم پسرم ودخترنازم 

بابا جان انقد اویزون نباشین دیگه...هم خودت خوش،بگذرون هم بزار اون کاراشو بکنه و یه هوایی به سرش بخوره

هر چه اید به سرم  باز بگویم گذرد                                     حیف ازین عمر     که با می گذرد، می‌گذرد    💔💔