2821
2789

از موم وکسی استفاده کن مقدار بی حسیش زیاد باشه(هرچی بی حسیش بیشتر باشه گرونتره)

میتونی روش الوورا بزنی

عاشقی رو باید از شاملو یاد گرفت💜به آیدا میگفت:خدای کوچک من🧡

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

زایلاپی بگیر از داروخونه

کاش میشد درخت بودم، کاش تکه سنگی بودم در اعماق اقیانوس، کاش میتوانستم حیوانی باشم در دشتهای سرسبز و آزاد، نمیدانم، کاش هر چیز عجیبی باشم جز یک زن در دل خاورمیانه 💔

منکه بدون بی حسی اپی میکنم دردشم تحمل میکنم اگه سریع کشیده شه دردش زیادنیس

🌹لطفا یه صلوات واسه سلامتی تودلیم می‌فرستین بهم بگین منم واسه حاجت رواییتون می‌فرستم🌹                           💚 اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُک 💚                   
چیه این

پماده فکر کنم

بی حس میکنه دیگه

کاش میشد درخت بودم، کاش تکه سنگی بودم در اعماق اقیانوس، کاش میتوانستم حیوانی باشم در دشتهای سرسبز و آزاد، نمیدانم، کاش هر چیز عجیبی باشم جز یک زن در دل خاورمیانه 💔

از موم وکسی استفاده کن مقدار بی حسیش زیاد باشه(هرچی بی حسیش بیشتر باشه گرونتره) میتونی روش الوورا ب ...

ارایشگرا میگن گرونه ولی بازم درد داره

🇮🇷🇮🇷🇮🇷 شاهزاده سس خرسی فرزند شاه چمدانی🤣

برو لیزر. چیه اپی همش جوش زیرپوستی همش موها تو جوش میمونن چرک میکنن گند میزنن ب پوست مخصوصا ب پا و ز ...

درست میگی لیزر بهتره    شما انجام دادی

🇮🇷🇮🇷🇮🇷 شاهزاده سس خرسی فرزند شاه چمدانی🤣

درست میگی لیزر بهتره    شما انجام دادی

این ماه اولین جلسمه. قبلا یکی دوبار اپی کردم زمان مجردی. ولی الانم خواستم برم اپی گفتم چ کاریه من ک هزینه میکنم برم لیزر بهتره. تحقیق کن  از ی دکتر خوب برو. دستگاه لیزر ب رنگ پوستت هم مربوط میشه خیلیا ک سفیدن یسری دستگاه میسازه اونا ک سبزه ان ی دستگاه

2824
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز