2777
2789
عنوان

تنگی نفس

1163 بازدید | 18 پست

بچه ها من چن‌روزه همش احساس میکنم یه چیزی رو سینم سنگینی میکنه وتنگی نفس گرفتم ازاعصابمه شمام چنین چیزیو تجربه کردین ؟انگار یه چیزی میتپه پایین گلوم 😢

خدایا داده ونداده ات راشکر

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه چیزی باعث شداینجوری بشید چه جوری تنگی نفستون بهتر میشه داروی خاصی مصرف میکنین در حال حاضر

ازناراحتی اینجوری میشم نه دارو اصلا مصرف نمیکنم بعد بیدارشدن ازخواب بیشتر اینطوری میشم 

خدایا داده ونداده ات راشکر
رفلاكسه احتمالا

جدی؟ توی این مدت همه مدل دکتر رفتم گوارش قلب ریه یه کم بهتر شدم ولی میخوام برم هم آندوسکوپی هم کولونوسکوپی 

دیش دیرین دیرین ماشالا پیش گیرین گیرین ماشالا آی ماشالا 😁😅💃🕺💃🕺💃🕺💃
ازناراحتی اینجوری میشم نه دارو اصلا مصرف نمیکنم بعد بیدارشدن ازخواب بیشتر اینطوری میشم 

همون طور که خودتون هم میفرمایید تنگی نفستون بیشتر جنبه عصبی داره

باید سعی کنید استرستونو کنترل کنید 

ورزش کنید 

آرامش داشته باشید

راستی خدایی نکرده سابقه بیماری قلبی که ندارید

جدی؟ توی این مدت همه مدل دکتر رفتم گوارش قلب ریه یه کم بهتر شدم ولی میخوام برم هم آندوسکوپی هم کولون ...

اره مستقيما بعد از غذا احتمال خيلى قوى رفلاكسه، رفلاكس تو اندوسكوپى مشخص نميشه تشخيصش تجربيه يعنى شما يه هفته دو هفته نيم ساعت قبل غذا امپرازول بخور اگه بهتر شدى يعنى رفلاكسه

اره مستقيما بعد از غذا احتمال خيلى قوى رفلاكسه، رفلاكس تو اندوسكوپى مشخص نميشه تشخيصش تجربيه يعنى شم ...

الان صبح ناشتا پنتوپرازول میخورم باز الان بهترم چند وقت پیش شبا یهو با تنگی نفسو تپش قلب از خواب بیدار میشدم خیلی وحشتناک بود شبا کلا بیدار بودم از ترس

دیش دیرین دیرین ماشالا پیش گیرین گیرین ماشالا آی ماشالا 😁😅💃🕺💃🕺💃🕺💃
الان صبح ناشتا پنتوپرازول میخورم باز الان بهترم چند وقت پیش شبا یهو با تنگی نفسو تپش قلب از خواب بید ...

تيپيك رفلاكسه، اگه هنوز خوب نشدى كاملا دو دوز پنتوپرازول بخور، يكى صب يكى شب قبل شام، كاكائو، چاى، نوشابه، غذاى ادويه دار، حبوبات سنگين نخور، اگه خواستى بخوريم قبل خواب نخور، يه مقداريم سرتو بالا تر از بدنت قرار بده قبل خواب مثلا يه بالشت گنده استفاده كن يا دو تا بالشت