2777
2789
عنوان

افسردگی

91 بازدید | 12 پست

سلام من چن ساله افسردگی دارم و دو ماه شده به دکتر. مراجعه کردم که بهم دارو داده ولی هیچ تاثیری ندیدم از. داروها میخاستم ببینم کسی بوده مث من باشه ؟دکتر. گفت افسردگیت مزمن شده واسه همینه کع دیر. جواب میده 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

انتظار نداشته باش که فقط دارو جواب بده افسردگی یه مشکل روحی هست که خودت هم باید تلاش کنی تا برطرف بشه روزی نیم ساعت پیاده روی کن آهنگ شاد گوش کن افکار منفی رو از ذهنت بیرون کن اگه موضوعی اذیتت میکنه بنویس روی یه کاغذ بعد پارش کن بنداز دور 

در کل باید خودت هم به خوب شدنت کمک کنی 

بسپار به خدا خودش خوب درست میکنه خدای دانه های انار🥰
انتظار نداشته باش که فقط دارو جواب بده افسردگی یه مشکل روحی هست که خودت هم باید تلاش کنی تا برطرف بش ...

اره میدونم اخه تو شهر. غریبم هستیم تو خونه حوصلم هم سر. میره از. بیکاری از. طرفی دوست دارم بچه دار. بشم زندگیم خیلی تکراری شده برام اما با این وضعیت میترسم باردار. بشم بدتر. بشم 

آره داشتم و معجزه شد خوب شدم خیییلی هم شدید بود هر لحظه گریه میکردم امیدوارم سرطان بگیرم ولی افسردگی ...

مال شماهم مزمن شده بود. یا نه همون اول رفتی دکتر. ؟؟فقط دارو خوردین یا مشاوره هم رفتین ؟

مال شماهم مزمن شده بود. یا نه همون اول رفتی دکتر. ؟؟فقط دارو خوردین یا مشاوره هم رفتین ؟

تقریبا چند سالی میشد ولی گاه و بی گاه میومد سراغم من نه دکتر نرفتم

بزودی میرم قاطی متاهلااااا😅😅😅😅😅😅
اره میدونم اخه تو شهر. غریبم هستیم تو خونه حوصلم هم سر. میره از. بیکاری از. طرفی دوست دارم بچه دار. ...

خوب یه سرگرمی برای خودت داشته باش کار هنری 

مبتونی یه گلخونه کوچیک درست کنی هر روز بهشون رسیدگی کنی 

شربت گلاب بخور با گلاب صورتتو بشور برای روحیه خوبه

ببین عزیزم کلیییی راه هست برای این که بیکار نباشی فقط باید همت کنی خودتو اصلا دست افسردگی نده 

من بعد زایمانم افسردگی بدی گرفتم یعنی شدیدا رفتم مشاور چون شیر میدادم بهم دارو نداد این راهکارهایی که گفتم رو بهم داد منم انجام دادم خیلی تاثیر داشت اگه بشینی دست رو دست بزاری و همش فکرای منفی بکنی معلومه که خوب نمیشی

اصلا هم فکر نکن که مزمن شده بیخود کرد اون دکتره😄😄😄😄😄

خوب یه سرگرمی برای خودت داشته باش کار هنری  مبتونی یه گلخونه کوچیک درست کنی هر روز بهشون رسیدگ ...

برا سرگرمی که میتونم برم سرکار. رشتم بهداشت هست اما میترسم به خاطر. افسردگی و بی حوصلگیم نتونم از. پسش بربیام 

برا سرگرمی که میتونم برم سرکار. رشتم بهداشت هست اما میترسم به خاطر. افسردگی و بی حوصلگیم نتونم از. پ ...

میتونی اصلا نترس به خودت انرژی مثبت بده بگو میتونم همش نگو میترسم یا نمیتونم یا علی بگو از فردا شروع کن حالا هر کاری که آرومت میکنه ببین چقدر اثر مثبت داره اگرررر واقعا تلاش کنی