2777
2789

امروز صبح با نامزدم رفتیم تو شهر، قرار شد عصر که هوا خنک شد بریم بیرون و دور بزنیم یعنی پیشنهاد خودش بود و خودش گفت عصر میایم بیرون...البته این روزا خیلی شدید سرش شلوغه و تقریبا دو سه هفته هست که نتونستیم بریم بیرون....خلاصه منم کلی خوشحال شدم ولی وقتی داشتیم برمیگشتیم تو‌راه برگشت یکم بحثمون شد و من از ماشین پیاده شدم و خودم رفتم خونمون...الان نمیدونم میاد بریم بیرون یا نه خییییلی خوشحال شدم وقتی گفت بریم بیرون واقعا حوصلم پوکیده تو خونه....خودشم گوشیش خراب شده از شانس بد من اگه قرار باشه بری باید با تلفن خونه بزنه.....توروخدا دعا کنید بیخیال بحث امروز بشه و بیاد بریم اینم بگم مقصرم خودشه البته😢😢😢

💛مـرا هـزار امـید اسـت و هـر هـزار تـویی💛

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم الان پوکیدم امروز ماشینمم نیست  دیگه  ادم حوصلش سر میره دیگه اههه

اره واقعا...منکه خیییلی به نامزدم وابسته هستم این مدت که کارش زیاده و کم میبینمش واقعا کلافه میشم و حالم خوب نیست..البته جلو خودش بروز نمیدم که اینقدررررر بهش وابستماااا 

من که از شنبه تاالان از خونه نرفتم بیرون پوسیدم توخونه

منم اکثرا تو خونه هستم واقعا کلافه شدم از بیکاری!!!

عزیزم کارت درست نبوده هر کی هم‌مقصر باشه باید با حرف زدن حلش کنید.چرا از ماشینش پیاده شدی قهر کردی ا ...

خیلی ناراحت بودم از دستش و بخاطر رفتاری که کرد!! البته همین الانم ناراحتم...ولی خب الان نمیتونم باهاش صحبت کنم..گوشیش خرابه وگرنه بهش زنگ میزدم و باهاش صحبت میکردم با اینکه میگم مقصر اونه بخدا حالا هم منتظرشم که بزنگه بگه اماده شو بریم بیرون امیدوارم بزنگه😔😔