maryamamir مدیر استارتر عضویت: 1397/07/29 تعداد پست: 585 عنوان تو اقدامم ولی... 176 بازدید | 23 پست امروز روز پنجمه از صبح ک دمر میخوابم روی شکمم حالم خراب میشه دلم دردمیگیره همش میخوام بالا بیارم نمیدونمچرا اینجوری شدم معدم میشوزه تروخدا اگه میدونین راهنمایی کنین😢😢😔😔 خدایا یه دنیا ممنونتم ک پسرکوچولومو سالم و سلامت بدستم رسوندی خدایا پسرم و به تو می سپارم همیشه نگهدارش باش. الهی آمین 🤲🤲🤲🙏🙏🙏 1398/04/19 | 16:46 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
همسراقامهدی عضویت: 1398/04/01 تعداد پست: 3918 خب نخواب دمر😑 مرسی از راهنماییت😂😂😂😂😂😂😂😂 خدایا شکرت بابت همونی که خودت میدونی🥰
_مهگل_ عضویت: 1396/11/10 تعداد پست: 9060 دیگه هر علامتی،رو به باردار شدن یا تو اقدام بودن ربط ندهید شاید یه چیزی خوردی سر معده ات مونده خدایا هزاااااران بار شکرت خودت محافظمون باش اللهم صل علی محمد و آل محمد
tasnimm عضویت: 1397/10/18 تعداد پست: 802 روز پنجم از سیکلته؟ یا پریودت عقب افتاده؟ یا پنج روزه اقدام کردی؟ Prove yourself to "yourself" not other
تیمان۲۲ عضویت: 1398/01/20 تعداد پست: 10540 عزیزم یبار تاپیک بزنی توضیح بدی متوجه میشیما..اخه انقد تاپیکای شبیه بهم اونم پشتسر هم دیگه؟واقعا چراااا
همسراقامهدی عضویت: 1398/04/01 تعداد پست: 3918 عزیزم یبار تاپیک بزنی توضیح بدی متوجه میشیما..اخه انقد تاپیکای شبیه بهم اونم پشتسر هم دیگه؟واقعا چرا ... 😂😂😂😂 خدایا شکرت بابت همونی که خودت میدونی🥰
maryamamir مدیر استارتر عضویت: 1397/07/29 تعداد پست: 585 عزیزم یبار تاپیک بزنی توضیح بدی متوجه میشیما..اخه انقد تاپیکای شبیه بهم اونم پشتسر هم دیگه؟واقعا چرا ... عزیزم برای من بار اول ارور داد و نوشت خطا شما اگه ناراحتی نیا مجبورت نکردم ک مرسی ک جواب دادین همگی ممنون ک راهنماییم کردین خدایا یه دنیا ممنونتم ک پسرکوچولومو سالم و سلامت بدستم رسوندی خدایا پسرم و به تو می سپارم همیشه نگهدارش باش. الهی آمین 🤲🤲🤲🙏🙏🙏
maryamamir مدیر استارتر عضویت: 1397/07/29 تعداد پست: 585 روز پنجم از سیکلته؟ یا پریودت عقب افتاده؟ یا پنج روزه اقدام کردی؟ روز پنج اقدامم خدایا یه دنیا ممنونتم ک پسرکوچولومو سالم و سلامت بدستم رسوندی خدایا پسرم و به تو می سپارم همیشه نگهدارش باش. الهی آمین 🤲🤲🤲🙏🙏🙏
maryamamir مدیر استارتر عضویت: 1397/07/29 تعداد پست: 585 دیگه هر علامتی،رو به باردار شدن یا تو اقدام بودن ربط ندهید شاید یه چیزی خوردی سر معده ات مونده مرسی ک انقد زیاد راهنماییم کردین همگی😕😕 خدایا یه دنیا ممنونتم ک پسرکوچولومو سالم و سلامت بدستم رسوندی خدایا پسرم و به تو می سپارم همیشه نگهدارش باش. الهی آمین 🤲🤲🤲🙏🙏🙏
maryamamir مدیر استارتر عضویت: 1397/07/29 تعداد پست: 585 خب نخواب دمر😑 ممنون خودم نمیفهمیدم گفتم ک یبار خوابیدم حالم از اونموقع بد شده ممنون ک جواب دادین خدایا یه دنیا ممنونتم ک پسرکوچولومو سالم و سلامت بدستم رسوندی خدایا پسرم و به تو می سپارم همیشه نگهدارش باش. الهی آمین 🤲🤲🤲🙏🙏🙏
maryamamir مدیر استارتر عضویت: 1397/07/29 تعداد پست: 585 😂😂😂😂 😞😞😞 خدایا یه دنیا ممنونتم ک پسرکوچولومو سالم و سلامت بدستم رسوندی خدایا پسرم و به تو می سپارم همیشه نگهدارش باش. الهی آمین 🤲🤲🤲🙏🙏🙏
_مهگل_ عضویت: 1396/11/10 تعداد پست: 9060 [QUOTE=96724220]مرسی ک انقد زیاد راهنماییم کردین همگی😕😕[/Qاخه میگم الکی استرس نگیری فکرت خراب بشه فک کنی بخاطر اقدامه اگه دیدی اذیت میشی،یه دکتر برو کیست و اینا نداری؟ خدایا هزاااااران بار شکرت خودت محافظمون باش اللهم صل علی محمد و آل محمد
77barana77 عضویت: 1398/03/24 تعداد پست: 2461 ممنون خودم نمیفهمیدم گفتم ک یبار خوابیدم حالم از اونموقع بد شده ممنون ک جواب دادین منم تو اقداممو همینجوری میشم نمیدونم دلیلشو☹ ✋🏼 لطفا تا وقتی نخواستم ازتون ، کسی جز استارتر لایک نکنه ممنون✋🏼
tasnimm عضویت: 1397/10/18 تعداد پست: 802 علائمت بخاطر تلقین و فکر کردن زیاد به بارداریه، اگه خیلی بهش فکر کنی و اینطوری حساس باشی شانس بارداریت میاد پایین Prove yourself to "yourself" not other