2777
2789
عنوان

تو اقدامم ولی...

176 بازدید | 23 پست

امروز روز پنجمه از صبح ک دمر میخوابم روی شکمم حالم خراب میشه دلم دردمیگیره همش میخوام بالا بیارم نمیدونمچرا اینجوری شدم معدم میشوزه تروخدا اگه میدونین راهنمایی کنین😢😢😔😔

خدایا یه دنیا ممنونتم ک پسرکوچولومو سالم و سلامت بدستم رسوندی خدایا پسرم و به تو می سپارم همیشه نگهدارش باش. الهی آمین 🤲🤲🤲🙏🙏🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دیگه هر علامتی،رو به باردار شدن یا تو اقدام بودن ربط ندهید شاید یه چیزی خوردی سر معده ات مونده 

خدایا هزاااااران بار شکرت خودت محافظمون باش اللهم صل علی محمد و آل محمد
عزیزم یبار تاپیک بزنی توضیح بدی متوجه میشیما..اخه انقد تاپیکای شبیه بهم اونم پشتسر هم دیگه؟واقعا چرا ...

عزیزم برای من بار اول ارور داد و نوشت خطا شما اگه ناراحتی نیا مجبورت نکردم ک مرسی ک جواب دادین همگی ممنون ک راهنماییم کردین

خدایا یه دنیا ممنونتم ک پسرکوچولومو سالم و سلامت بدستم رسوندی خدایا پسرم و به تو می سپارم همیشه نگهدارش باش. الهی آمین 🤲🤲🤲🙏🙏🙏
روز پنجم از سیکلته؟ یا پریودت عقب افتاده؟ یا پنج روزه اقدام کردی؟ 

روز پنج اقدامم

دیگه هر علامتی،رو به باردار شدن یا تو اقدام بودن ربط ندهید شاید یه چیزی خوردی سر معده ات مونده 

مرسی ک انقد زیاد راهنماییم کردین همگی😕😕

خب نخواب دمر😑

ممنون خودم نمیفهمیدم گفتم ک یبار خوابیدم حالم از اونموقع بد شده ممنون ک جواب دادین

[QUOTE=96724220]مرسی ک انقد زیاد راهنماییم کردین همگی😕😕[/Qاخه میگم الکی استرس نگیری فکرت خراب بشه فک کنی بخاطر اقدامه اگه دیدی اذیت میشی،یه دکتر برو  کیست و اینا نداری؟

خدایا هزاااااران بار شکرت خودت محافظمون باش اللهم صل علی محمد و آل محمد
ممنون خودم نمیفهمیدم گفتم ک یبار خوابیدم حالم از اونموقع بد شده ممنون ک جواب دادین

منم تو اقداممو همینجوری میشم نمیدونم دلیلشو☹

✋🏼  لطفا تا وقتی نخواستم ازتون ، کسی جز استارتر لایک نکنه      ممنون✋🏼