2777
2789
عنوان

خواهرشوهر

121 بازدید | 17 پست

چند وقته خواهرشوهر صبح و عصر بشوهرم زنگ میزنه...اصلا حس خوبی ندارم از کاراش...صبح ساعت 6زنگ میزنه شوهرمو بیدار میکنه ک برن خدمات خانه پدرشونو انجام بدن

بعدش خودشون یا بچه ها خدمت میرسن برن این ور اون ور

عصرم زنگ میزنن ک شوهرم ببرتشون بیمارستان

بنظرتون من الکی حساسم

حس میکنم زیادی پاش تو زندگیمه

از زیادیم اون ور تر

شوهرمم میگم سکوت اختیار میکنه

خونشم بدشانسی نزدیکه

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

باید تحمل کنم ؟ میشه تحملشون کرد؟

سلام 

به قول خودتون چند وقتیه یک و ثانیا داره از برادرش کار میکشه و تا دخالت مستقیمی نکرده کاری به نظر من نکن که روش وا شه 

صحبت بیمارستان کردی خب شاید الان یه مدت بد آوردن بعدا اوضاع آروم میشه ، نه به نظر من هوای شوهرتم داشته باش ، غر نزن ، بذار اجر کارت جلوی شوهرتم حفظ شه ، بالاخره خواهر برادرن دیگه باید به داد هم برسن ، خدا ان شالله تن شما و شوهرتو سلامت نگه داره که همیشه ناجی باشین 😊

اعصابم خورده خیلی

هر روز همچین چیزایی اتفاق میفته و من ی جوری خودمو اروم میکنم باز ی موضوع جدید پیش میاد

باز اون جدیدا رو هم تحمل میکنم

حتی شوهرم ارومم نمیکنه

وقتی گلایه میکنم سکوت نمیکنه

شما برای همسرت کارجور کن که انقدر نتونه دراختیار اونا باشه. مگه همسرت سرکار نمیره؟ تایمی که از کار میاد برنامه بچین تو خونه کمکت کنه یا برید خرید یا ... چندبار خواهرش ببینه همسرت کار داره کمتر توقع میکنه

لطفا کتاب بخونید ... کشور ما الان بیش از هرچیزی نیازمند ملت آگاه هست ... این وظیفه شماست که بعنوان عضوی از این جامعه و تربیت کننده نسل بعدی؛ از مسایل روز زندگی مثل امور سیاسی، اقتصادی، روانشناسی و ... تا حد معمول و لازم آگاهی داشته باشید🌸
سلام  به قول خودتون چند وقتیه یک و ثانیا داره از برادرش کار میکشه و تا دخالت مستقیمی نکرده کار ...

والا بخدا 3ماهه همه زندگی ما شده خدمت رسانی ب خانواده شوهر...ادمای نمک شناسیم نیستن بگم اشکال نداره...2تا دیگه پسر دارن 90درصدش رو دوش شوهر منه....مسافرتو کنسل کردیم بخاطر اینا

ولی تمومی نداره

قدر نشناسن

شما برای همسرت کارجور کن که انقدر نتونه دراختیار اونا باشه. مگه همسرت سرکار نمیره؟ تایمی که از کار م ...

بدبختی اینه ک کارش چسبیده ب خونه...راحت گیرش میارن...البته خودشم تنش میخاره

شما برای همسرت کارجور کن که انقدر نتونه دراختیار اونا باشه. مگه همسرت سرکار نمیره؟ تایمی که از کار م ...

همون صبح ک خانم براشون برنامه خدماتی میچینن برنانه هاشو باش ردیف میکنه

من بخوام برم بیرون هنوز جمله ام تموم نشده نه از دهنش درمیاد...ب والله....اونوقت خواهرش پا میشه میاد صبح دم خونه ما تازه بچه کوچیکشم میفرسته تو ...تا شوهرم ببرتش ب کاراش برسه

خاک بر سر نفهمشون

والا بخدا 3ماهه همه زندگی ما شده خدمت رسانی ب خانواده شوهر...ادمای نمک شناسیم نیستن بگم اشکال نداره. ...

خواهر خوبم منم میگم تا زمانیکه شوهر شما به خانواده خدمت کنه بهتره تا بره به یه زن دیگه خدمت کنه اگه اهل خدمت کردنه و دوما اینکه حالا که گفتی و ادامه میده پس بدون که موقعش نیست و ادامه نده و برعکس باهاش تو یه جبهه باش و نه مقابلش ، همه این روزا تموم میشه و صبر و کمک رسانی شوهر شما هم خیالت راحت یه روز و کم کم تموم میشه ، فقط هر چی شما غر بزنی و جلوش باشی این روز عقب تر و دور تره ، همین 

ارادت. 😊

2791
2779
2792