2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اونام آدمن . حیوون نیستن که فکر غریزه باشن . البته منظورم مرداس نه نرها 

یپب نظرت کسی که عاشقه اگه از عشقش خبر نداشته باشه نگرانش نمیشه ؟

خوشبختی جوونا صلوات ☺
گزارش بزنین لطفا https://www.ninisite.com/discussion/topic/2972492/عکس-مانتو?page=2

زدم❤

دردناکترین مرگ پسرنوح داشته:                                             تصورکن داری غرق میشی خر                                          از کشتی بابات برات دست                                            تکون میده!😐
اون عاشق نیس . ادم گربه خونگی هم دوروز نبینه نگران میشه چه برسه به عشق . طرف نره احتمالا مرد نیس&nbs ...

هیچ وقت با هم چت نکردیم ولی خیلی ادعای عاشقیش میشد من اولش بی محلش کردم ولی بعدش فهموندم منم علاقه دارم بهش ولی حالا که دانشگاه تموم شده هیچ خبری ازش نیس

خوشبختی جوونا صلوات ☺
هیچ وقت با هم چت نکردیم ولی خیلی ادعای عاشقیش میشد من اولش بی محلش کردم ولی بعدش فهموندم منم علاقه د ...

ولش کن بره دنبال چریدنش . بهترین کار رو کردی . یه بهترش رو جایگزین کن تا بفهمه چقد بی ارزشه در نظرت . بی لیاقت 

هیچ  
ولش کن بره دنبال چریدنش . بهترین کار رو کردی . یه بهترش رو جایگزین کن تا بفهمه چقد بی ارزشه در نظرت ...

خب کجا با کسی اشنا شم؟

حقیقتش تحفه هم نبود ن کار داش ن سربازی رفته بود فقط ظاهر و اخلاق اروم 

خوشبختی جوونا صلوات ☺
پیش میاد موقعیتش عزیزم .‌بصبر و خودت رو بالا بکش از لحاظ روانی و اجتماعی .

من احمق تو دانشگاه از بین 5 شش تا پسر انتخابش کردم حقیقتش مدلم جوریه با مردا اصلا کار ندارم بعد تو مغازه یا مطبی جایم کسی رو میبینم زوم رو من اصلا نمیتونم نگاش کنم بعد همش فک میکنم با خودم که اگه الان نگاشم کنم فک میکنه با همه مردا اینطورم بعد الان میخوام ارشد بخونم دیگه نمیدونم باید چیکار کنم

خوشبختی جوونا صلوات ☺
من احمق تو دانشگاه از بین 5 شش تا پسر انتخابش کردم حقیقتش مدلم جوریه با مردا اصلا کار ندارم بعد تو م ...

بابا دانشگاه یه مشت بیکار و بچه ان ول کن . سن ات کمه واسه ارشد بخون و بیرون هم موقر و متین با دوستات برو غمت نباشه . چیزی از دس ندادی . اصلا نمیپسندم دوستی های دانشجویی رو چون به سر و تهن 

هیچ