2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من فک نمیکردم اصلا یاد بگیرم به شدت میترسیدم جوری که تو عمق کم دستامو محکم میگرفتم به دیوار!!دوسال پیش رفتم کلاس الان راحت تو عمیق شنا میکنم !

دختر نازم من و بابایی بی صبرانه منتظر اومدنت هستیم ! فرشته کوچولوم ۲ آذر ۹۸ زمینی شد !!خدایا شکرت!!
اینجا یه استخری هس نوشته آموزش شنا 5جلسه 100 تومن! وسوسه کننده س

اینجا کجاست تو نی نی سایت تبلیغش ؟مربی های دیگه چقد میگیرن تو چند جلسه یاد میدن

خوشبختی جوونا صلوات ☺
من فک نمیکردم اصلا یاد بگیرم به شدت میترسیدم جوری که تو عمق کم دستامو محکم میگرفتم به دیوار!!دوسال پ ...

منم مثل دو سال پیش توام تو قسمت کم عمق دستم رو میله هست راه میرم 

خوشبختی جوونا صلوات ☺
اینجا یه استخری هس نوشته آموزش شنا 5جلسه 100 تومن! وسوسه کننده س

الکیه من خودم پیش یه مربی خوب اموزش دیدم برای تمرین تنفس و قوی شدن در پا زدن و حرکات دیگه کلی تمرین میخواد من کل یه ترم رو هر جلسه ۱۰ بار کرال میرفتم و میومدم تا تونستم ماهر بشم 

گل شیشه ای:سرباز ۱:اون دختر کوچولوإ ، یه ساله هروقت با قطار میام جبهه میبینمش...سرباز ۲:پس چرا مثل بقیه گل هاشو نمیده ؟ سرباز ۱:اون گل هاشو همینجوری نمیده بابتشون پول نمیگیره ، منتظره تا بچه‌ها برن کنار...                                                         سرباز ۲:برن کنار ؟ برای چی؟!                                         سرباز ۱:تا اون ادمی که دنبالشه رو پیدا کنه                     سرباز ۲:خب ، مگه کی رو میخواد پیدا کنه ؟                      سرباز ۱:اون ادمی رو که قراره شهید بشه                           سرباز ۲:این..این دخترکوچولو تا حالا به هر ادمی که گل داده اون ادم  شهید شده ...................لای لا لا لای لا لای لا لایییی...لای لالا لای لالای لاییی
اینجا کجاست تو نی نی سایت تبلیغش ؟مربی های دیگه چقد میگیرن تو چند جلسه یاد میدن

نزدیک خونمون😂 نمیدونم ولی 100 تومن پول بیلیت 5بار استخره بدون آموزش

کتاب گرون شدصف نکشیدیم،،،شایدتنهادلیل صف کشیدنهامون همین باشه😕
منم مثل دو سال پیش توام تو قسمت کم عمق دستم رو میله هست راه میرم 

یاد میگیری حتما من الان عاشق شنا هستم !!یه مربی خوب انتخاب کن 

دختر نازم من و بابایی بی صبرانه منتظر اومدنت هستیم ! فرشته کوچولوم ۲ آذر ۹۸ زمینی شد !!خدایا شکرت!!
الکیه من خودم پیش یه مربی خوب اموزش دیدم برای تمرین تنفس و قوی شدن در پا زدن و حرکات دیگه کلی تمرین ...

پس دون میپاشن، بری 100 بدی پنج جلسه ببینی یاد نگرفتی باز صد بریزی پنجتا دیگه و هی صدتومن صدتومن بشه یکی دو ملیون😂

کتاب گرون شدصف نکشیدیم،،،شایدتنهادلیل صف کشیدنهامون همین باشه😕