2777
2789

من پمادش و دارم برا سوختگی و تاول پا بچم استفاده میکنم خوبه

مامان آقا دانیال پسر بامزه و شیرین ام خدا به هر کی نداره بهترینشو بده اونایی که دارن هم سلامت نگه داره آمین❣❣💙💙

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خانمها زینک اکساید یه پماد سوختگی برای سوختگی پای بچه برای سوختگی های لیزر یا جای برداشت خال و... کاربرد دارع اینقدر الکی برای جیزهای دیگه ازش استفادع نکنید خانمه تو همین نی نی سایت نوشته بود زدم زیر بغلم غدد لنفاویم دچار مشکل جدی شده الکی چیزی رو برای بقیه تجویز نکنید چون زینک اکساید یه پماد دارویی و کرم نیست

واسه بوی عرق که عالیه واسه روشن شدن صورت و از بین بردن جوش و لک 

واقعا؟ نمیدونستم

من رنگ پوستم بخاطر ی جابجایی ک از منطقه سرد کوهستانی اومدیم تو کویر گرم تیره شده استفاده بکنم رنگ پوستم مثل دو  سه سال پیش میشه؟ 

واقعا؟ نمیدونستم من رنگ پوستم بخاطر ی جابجایی ک از منطقه سرد کوهستانی اومدیم تو کویر گرم تیره شده ا ...

من تو مدرسه زدم به عنوان ضد آفتاب و سفید شدن پوستم به حدی پوستم دچار التهاب شد و قرمز که مدرسه اون روز پدر منو درآورد فکر کرده بودن اصلاح کردم معلمارو یکی یکی برای فضولی می‌فرستادند پیشم که از زبونم حرف بکشن منم وقتی میگفتم زینک اکسید زدم باورشون نمیشد پوست صورتم قرمز شده بود انگار نازک شده بود ملتهب بود