2777
2789
عنوان

بوی عرق 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1455 بازدید | 87 پست
من هرروز میرم حموم اما بازم بومیدم

دقیقا

چون حموم رفتن منافذ رو باز می‌کنه آدم بیشتر بو میده

من یک ایرانی ام و به ایرانی بودنم افتخار می‌کنم اما با هیچ قومیت و نژاد دیگه ای دشمنی ندارم. حالا اون نژاد میخواد عرب باشه افغان باشه آفریقایی باشه یا هرچیز دیگه ای. ناسیونالیسم افراطی در تمام دنیا مذمومه. ملاک برتری آدم ها به همدیگه انسانیت آنهاست نه نژادشون!!

لیمو ترش تازه بخر ورق کن هر روز به زیر بغلیت یه ورق بمال هم بوی عرقت رو میگیره هم روشن میکنه چیزی ...

واقعا؟😐

من یک ایرانی ام و به ایرانی بودنم افتخار می‌کنم اما با هیچ قومیت و نژاد دیگه ای دشمنی ندارم. حالا اون نژاد میخواد عرب باشه افغان باشه آفریقایی باشه یا هرچیز دیگه ای. ناسیونالیسم افراطی در تمام دنیا مذمومه. ملاک برتری آدم ها به همدیگه انسانیت آنهاست نه نژادشون!!

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

زینک اکساید نزن خیلی عوارض داره سنگ مرداب داخل بازار همه پر از جیوه ان دقت کنی وزنشون به یه شکل غیر ...

عوارض زینک چیه؟🤔من تو نتم زدم گفته برای بوی عرق خوبه ک 

تو عاشق نبودی که دردودل عاشقا رو بفهمی💕           تو بارون نموندی که دلگیریه این هوارو بفهمی💓              تو گریه نکردی برای کسی تا بدونی چی میگم💞                 دلت تنگ نبوده ، میخندی تا از حس دلتنگی میگم💔            تو تنها نموندی تا حال دل بیقرارو بفهمی💓                      عزیزت نرفته که تشویش سوت قطارو بفهمی💗                  تو از دست ندادی بفهمی چیه ترسه از دست دادن💖            جای من نبودی بدونی چیه فرقِ بین تو و من🖤                                                                                                    اونجا که یه دختر میگه "تو قول داده بودی"                  قابلیت اینو داره که عرش خدارو بلرزونه🖤                                                                                                                                                       
سنگ مرداب خیلی تعریف میکنن

بچه ها     سنگ  مرداب میگن   سرب    داره  سرطانزا هست.   من ده  سالی  بود   استفاده  میکردم  اما   دیروز  تو  یه تاپیکی  گفتم  و یکی دو نفر گفتن     تو نت  سرچ کن   ببین  سرب داره.   هم   مرداب  سنگ  هم  زاج سفید    منم تصیم گرفتم استفاده  نکنم دیگه.   فکر کنم  بازم  برم  سراغ مام. یا جوش شیرین که  خانومه میگن. 

میگن هر روز حموم رفتن واسه خانمای باردار خوب نیست بچه ضعیف میشه

چه جالب نمیدونستم

نه عزیزم با پنبه ای که یکم تر شده باشه بزن.

باشه حتما

پییییییفففففففففففف پس بوت خیلی قویه   فایده نداره همونطور گردافشانی کن    

اکی من پیف پیفو تو کوکو شنل😂😂😂

ن بابا😟😟😟 من چند ساله دارم میزنم  یا خدا  منبع داری عزیزم؟

آره گلم تو گوگل سرچ کن خیلی خطرناکه.منم میزدم دیگه قطعش کردم

تو عاشق نبودی که دردودل عاشقا رو بفهمی💕           تو بارون نموندی که دلگیریه این هوارو بفهمی💓              تو گریه نکردی برای کسی تا بدونی چی میگم💞                 دلت تنگ نبوده ، میخندی تا از حس دلتنگی میگم💔            تو تنها نموندی تا حال دل بیقرارو بفهمی💓                      عزیزت نرفته که تشویش سوت قطارو بفهمی💗                  تو از دست ندادی بفهمی چیه ترسه از دست دادن💖            جای من نبودی بدونی چیه فرقِ بین تو و من🖤                                                                                                    اونجا که یه دختر میگه "تو قول داده بودی"                  قابلیت اینو داره که عرش خدارو بلرزونه🖤                                                                                                                                                       
ناراحت نشو سربه سرت میزارم    

ناراحت نشدم که استیکرارو ببین

اونایی که میگید هر روز دوش بگیر، اینجوری نیست که کسی هپلی باشه و هفته به هفته حموم نره، بارداری برای ...

دقیقا

من هفته ای دو سه بار حموم میرم بیرون هم نمی‌رم همش زیر کولرم ولی بازم بو میگیرم😞