دوستان من الان به شدت به بوی مام ویار دارم وقتی میزنم سردرد و حالت تهوع شدید میگیرم
به جای اون چی بزنم که بو عرق ندم واقعا دارم اذیت میشم😞
من یک ایرانی ام و به ایرانی بودنم افتخار میکنم اما با هیچ قومیت و نژاد دیگه ای دشمنی ندارم. حالا اون نژاد میخواد عرب باشه افغان باشه آفریقایی باشه یا هرچیز دیگه ای. ناسیونالیسم افراطی در تمام دنیا مذمومه. ملاک برتری آدم ها به همدیگه انسانیت آنهاست نه نژادشون!!
گلم مام بدون بوی QV بگیر نه بو داره نه چیزی و ضد عرق هم هست عالیه
جان هر کی دوسش دارین جان مادرتون اول قشنگ بخونید پست آدمو بعد سعی در مچ گیری یا تکه انداختن کنید وگرنه فقط خودتون ضایع میشین به چی قسمتون بدم درست حسابی بخونید کامنتا و پستارو؟؟!!
من یک ایرانی ام و به ایرانی بودنم افتخار میکنم اما با هیچ قومیت و نژاد دیگه ای دشمنی ندارم. حالا اون نژاد میخواد عرب باشه افغان باشه آفریقایی باشه یا هرچیز دیگه ای. ناسیونالیسم افراطی در تمام دنیا مذمومه. ملاک برتری آدم ها به همدیگه انسانیت آنهاست نه نژادشون!!
چیزیایی مثله زاج سفید و سنگ مرداب و زینک اکسید و غیره هم نزنی چون منافذ عرق و مسدود میکنن و زیر بغلت غده میزنه خیلی خطرناکه
بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔
تو عاشق نبودی که دردودل عاشقا رو بفهمی💕 تو بارون نموندی که دلگیریه این هوارو بفهمی💓 تو گریه نکردی برای کسی تا بدونی چی میگم💞 دلت تنگ نبوده ، میخندی تا از حس دلتنگی میگم💔 تو تنها نموندی تا حال دل بیقرارو بفهمی💓 عزیزت نرفته که تشویش سوت قطارو بفهمی💗 تو از دست ندادی بفهمی چیه ترسه از دست دادن💖 جای من نبودی بدونی چیه فرقِ بین تو و من🖤 اونجا که یه دختر میگه "تو قول داده بودی" قابلیت اینو داره که عرش خدارو بلرزونه🖤
بو میدی الان پیفففففففف روزی یکبار زیر بغلاتو با دستمال خیس پاک کن،بعد با دستمال دیگ ...
😂😂😂
دقیقا این کارو میکنم ولی تاثیر نداره😑
تو عاشق نبودی که دردودل عاشقا رو بفهمی💕 تو بارون نموندی که دلگیریه این هوارو بفهمی💓 تو گریه نکردی برای کسی تا بدونی چی میگم💞 دلت تنگ نبوده ، میخندی تا از حس دلتنگی میگم💔 تو تنها نموندی تا حال دل بیقرارو بفهمی💓 عزیزت نرفته که تشویش سوت قطارو بفهمی💗 تو از دست ندادی بفهمی چیه ترسه از دست دادن💖 جای من نبودی بدونی چیه فرقِ بین تو و من🖤 اونجا که یه دختر میگه "تو قول داده بودی" قابلیت اینو داره که عرش خدارو بلرزونه🖤
گلم مام بدون بوی QV بگیر نه بو داره نه چیزی و ضد عرق هم هست عالیه
جدی ممنون عزیزم امتحان میکنم