2777
2789
عنوان

فوری فوری

136 بازدید | 15 پست

قورمه سبزی درست کردم شور شده توش سیب زمینی انداختم فایده نداشت چکار کنم مهمان دادم 

خدای مهربونم همیشه تو زندگی دستمو گرفتی ورهام نکردی همیشه بهترین ها رو بهم دادی بهترین شعل همسر پخونهخانواده بچه دوستان وهمکارلن حتی تو فضای مجازی مهربونترین ادم ها رو سر رهم قرار دادی خدایا میدونم دخترم به لطف خودت خوب میشه راه میوفته حرف میزنه هیچ جیز غیر ممکن برای خدا وجود نداره میدونم نا امیدم نمیکنی 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

مخلوط شکر عسل و سرکه بریز عزیزم

اشتباه کردی سیب زمینی ریختی چون ممکنه نمک غذا رو بخودش جذب کنه اما از اون طرف آب خورش هم بخودش میکشه

عششششق یعنی وقتی که.....بیقرارت مییییشم💖💖
مخلوط شکر عسل و سرکه بریز عزیزم اشتباه کردی سیب زمینی ریختی چون ممکنه نمک غذا رو بخودش جذب کنه ا ...

جواب میده اینکارو کنم؟؟

خدای مهربونم همیشه تو زندگی دستمو گرفتی ورهام نکردی همیشه بهترین ها رو بهم دادی بهترین شعل همسر پخونهخانواده بچه دوستان وهمکارلن حتی تو فضای مجازی مهربونترین ادم ها رو سر رهم قرار دادی خدایا میدونم دخترم به لطف خودت خوب میشه راه میوفته حرف میزنه هیچ جیز غیر ممکن برای خدا وجود نداره میدونم نا امیدم نمیکنی 
جواب میده اینکارو کنم؟؟

اره مطمئن باش

هر وقت غذاهات شور شد از یه ماده ی اسیدی مثل سرکه استفاده کن ،منتها کم کم بریز بچش بعد دوباره بریز

عششششق یعنی وقتی که.....بیقرارت مییییشم💖💖