2777
2789
عنوان

شوهر بی رحم

3757 بازدید | 39 پست

سلام خانوما صبحتون بخیر

خانوما دیشب شوهرم ازم رابطه خواست به بخدا خیلی خسته بودم طبق تایپک های قبلیم پادرد شدید داشتم مخالفت کردم هرچی دهنش آمد گفت نه اینکه فهش ها گف دیگه عمرا بیام پیشت اینا۰۰۰۰۰۰بعد قهر کرد صبح بدون خداحافظی رف امروزم قراره برا بچها بریم تخت بگیریم دلم برا پسرم میسوزه یه هفته هس روز شماری می‌کنه چیکار کنم آخه 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

میدادی تموم میشد میرفت دیگه،خوبه بره با کس دیگه،ای بابا الان قهر هم کردید

اره والا

عزیزم اینکه من زود ازدواج کردم دلیل بر این نیست که تو بهم توهین کنی و بگی امل و بدبخت و بیچاره ام ..من بعد از ازدواجمم پیشرفت کردم میتونی این رو تو گرفتن لیسانس قرانیم و یک سال جهشی خوندن و تحصیل در رشته روانشناسی من ببینی .پس خواهش میکنم نه دلمو بشکن نه توهین کن دوست عزیز.تاپیک قانون جذب ب
میدادی تموم میشد میرفت دیگه،خوبه بره با کس دیگه،ای بابا الان قهر هم کردید

😅😅😅

دردناکترین مرگ پسرنوح داشته:                                             تصورکن داری غرق میشی خر                                          از کشتی بابات برات دست                                            تکون میده!😐

بی سیاستی دیگه

حداقل وقتهایی که کارش داری ..کارشو راه بنداز..

اگرم دردت اینقدرشدیده پیگر وکتر و درمان باش

وگرنه با این اوضاع جامعه ...😥

کاش فرزندانم راسردارگونه تربیت کنم. سردارقلبها شهادت مبارکت باد. .... زمین خاکی لیاقتت رانداشت .. سادگی درظاهرت و انسانیت در رفتارت و زیرکی درچشمانت هویدا بود .... اینها باعث شد ترامپ بخود بلرزد و بخواهد حذفت کند اون یزید زمانست و ما چه اندوهگین از رفتنت😭😭 تونه مرد سیاست بودی نه حزب فقط ایراد تو بندگی کردنت برای خدابود ودلسوزیت برای مردم عاری از مرز جغرافیایی😔😔

تواون درد میکشیدی دیگه الان یه درد اعصابم بهش اضافه شد، چطور دلتون میاد پسشون بزنین

مادرشوهرایی که عروستون شکنجه میدین اذیت میکنین میگین حرف حرف شماست وفکرمیکنین کاری باهاش ندارین یادتون نره اونام خدادارن عدالت خداهم هست ازخدابترسین😭☹😕شبا باگریه میخوابم ازاشکهایم که بخدا گلایه میکنن وامانتن بترس خواهرشوهرای عزیزلطفا توقعتون ازبرادر متاهل کم کنین بخدااون مسئول خرج وهدیه ومناسب وکمک وقرض تووبچه وهمسرت نیس لطفا نگو یدونه برادرم کسی اون ازتوجدانمیکنه ولی بزاربراخودش وزنش خرج کنه مگرنه زنش میگه حرامت باشه