2777
2789
عنوان

دلم روزاي اول ازدواجمو ميخواد..

412 بازدید | 49 پست

اون همه توجه...اون همه عشق....اون همه شادي و خوشحالي و مهربوني....اون همه وابستگي....

چرا بايد كوتاه باشه؟؟؟

متنفرم إز گذشت زماني كه أدما رو اينجوري إز هم دور ميكنه 

دلم فقطططط اون روزا رو ميخواد....

شما هم مث من به روزاي اول فكر ميكنيد گريتون ميگيرع؟؟؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مال ما تا۴ سال که بچه نیومده بود همش مثل روزای اولی بود که میگی😢

هروقت دستمال توالت دیدید یادتون بیاد که مردم یک کشور جهان اولی ‌که خیلیا آرزوی مهاجرت به اونجا رو دارن یک روز ازترس قرنطینه توی خونه، همون واکنشی رو نشون میدن که ما ملایمترش رو درزمان تحریم ها داریم انجام میدیم وبخاطرش خودمون رو تحقیر میکنیم.ماایرانی ها خیلی از واکنش هامون به مسایل بخاطر فقر فرهنگی نیست،بلکه به نسبت شرایط تحریم که سالهاست داریم درآن زندگی میکنیم اتفاقا خیلی آدمهای خوب ومتمدنی هستیم.

ببین همه چی بستگی ب خودت داره اگه بخوای بازم میتونی حال الانتو مثل روزای اول کنی کافیه ک بخوای...همه چی دسته خودته افکار منفی رو از خودت دور کنی همه چی درست میشه

🎐 تـمام تـمركـزت را روى مـقصـد بگـذار، حتـى اگر مسيـر امـروزت طوفـانى سـت..🌱

منم دلم میخواد حال و هوای اونموقع هامون ببرگرده

دوس ندارم اون روزا برگرده چون خیلی تو فشار بودیم

ولی حالو هوای عالی  داشتیم

هعی یادش بخیر

بغضم گرفت  

عاااااااااااشقتم خدای خوشگلم                             بابت زندگی قشنگی ک بهم دادی                                             عااااااااااااااشقتم  

بعضی از ادما اینجوریند نمیتونند ثابت بمونند ببخشید خیلی معذرت میخوام که بی ادبی حرف میزنم خرشون ازپل گذشت دیگه عشق ومحبت و ول میکنند به امون خدا

خدایا به قلبم آرامشی بده از جنس خودت 😔❤
یعنی بعده بچه دیگه محبتتون کم شد؟

نه درگیر شدیم وقت کم آوردیم برای حرف زدن.اونم کارش بیشتر شد.منم تا اومدم حرف بزنم بچه گریه کرد دلدرد وریفلاکس داشت شب نخوابی وبدبختی.فرصت وجونی برای عشق وعاشقی نبود.

محبت عمیق که هست ولی هیجان مثل روزای اول دیگه نیست 

هروقت دستمال توالت دیدید یادتون بیاد که مردم یک کشور جهان اولی ‌که خیلیا آرزوی مهاجرت به اونجا رو دارن یک روز ازترس قرنطینه توی خونه، همون واکنشی رو نشون میدن که ما ملایمترش رو درزمان تحریم ها داریم انجام میدیم وبخاطرش خودمون رو تحقیر میکنیم.ماایرانی ها خیلی از واکنش هامون به مسایل بخاطر فقر فرهنگی نیست،بلکه به نسبت شرایط تحریم که سالهاست داریم درآن زندگی میکنیم اتفاقا خیلی آدمهای خوب ومتمدنی هستیم.