ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
مال ما تا۴ سال که بچه نیومده بود همش مثل روزای اولی بود که میگی😢
هروقت دستمال توالت دیدید یادتون بیاد که مردم یک کشور جهان اولی که خیلیا آرزوی مهاجرت به اونجا رو دارن یک روز ازترس قرنطینه توی خونه، همون واکنشی رو نشون میدن که ما ملایمترش رو درزمان تحریم ها داریم انجام میدیم وبخاطرش خودمون رو تحقیر میکنیم.ماایرانی ها خیلی از واکنش هامون به مسایل بخاطر فقر فرهنگی نیست،بلکه به نسبت شرایط تحریم که سالهاست داریم درآن زندگی میکنیم اتفاقا خیلی آدمهای خوب ومتمدنی هستیم.
ببین همه چی بستگی ب خودت داره اگه بخوای بازم میتونی حال الانتو مثل روزای اول کنی کافیه ک بخوای...همه چی دسته خودته افکار منفی رو از خودت دور کنی همه چی درست میشه
🎐 تـمام تـمركـزت را روى مـقصـد بگـذار، حتـى اگر مسيـر امـروزت طوفـانى سـت..🌱
عزیزم بعد گذشت زمان همه چیز عادی میشه. اینقدم زندگی سخت شده بدبختا فقط الان باید بدوان دنبال پول دراوردن و کار کردن. اره دلت برا دوستت دارم گفتنا و ... تنگ میشه.
نه درگیر شدیم وقت کم آوردیم برای حرف زدن.اونم کارش بیشتر شد.منم تا اومدم حرف بزنم بچه گریه کرد دلدرد وریفلاکس داشت شب نخوابی وبدبختی.فرصت وجونی برای عشق وعاشقی نبود.
محبت عمیق که هست ولی هیجان مثل روزای اول دیگه نیست
هروقت دستمال توالت دیدید یادتون بیاد که مردم یک کشور جهان اولی که خیلیا آرزوی مهاجرت به اونجا رو دارن یک روز ازترس قرنطینه توی خونه، همون واکنشی رو نشون میدن که ما ملایمترش رو درزمان تحریم ها داریم انجام میدیم وبخاطرش خودمون رو تحقیر میکنیم.ماایرانی ها خیلی از واکنش هامون به مسایل بخاطر فقر فرهنگی نیست،بلکه به نسبت شرایط تحریم که سالهاست داریم درآن زندگی میکنیم اتفاقا خیلی آدمهای خوب ومتمدنی هستیم.