2777
2789
عنوان

شده شوهرتون..

| مشاهده متن کامل بحث + 890 بازدید | 64 پست

اگه همچین موردی برات پیش اومده

تو هم باهاش همین کارو کن

با کمال احترامی که برا همتون قائلم ولی باید بگم که هیچ خوشم نمیاد کسی تو تاپیکام نمک بازی دربیاره اگه سوالی میپرسم، جوابمم میخوام همین و بس. _تیکه بامزه نندازین لطفا دوستای عزیزم_ مرسی بوووس😘

من خودم همش به شوخی به شوهرم میگم پوستت مثل تمساح شده موهات ریخته پهلو در آوردی چشمات ریزه پاهات پرانتزیه😯😳😐خاک عالم چقدر بهش چیز گفتم من😱🙄

تازه از حبس برگشتم🕵️‍♂️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم معلومه تازه ازدواج کرددی اره؟ اخه اوایل خیلی ادم حساسه رو همه چی و نکته سنجه. چیزی ک مرد رو جذب میکنه اخلاقه اخلاق و بس. تا حالا شده یه مردی ک زن دوم دابگیره ببینی زن اولش خوشگلتر بوده پس چرا رفته اونو گرفته چون جذب اخلاقش شده محبت. و توجه میخواسته. ی چیزی بگم بهت. من بعداز زایمان و شیر دهیم فرم سینم خراب شد یکم شکم اوردم ولی چون ب شوهرم مهربونی میکنم حتی توجه و ارتباطمون خیلی بیشتر شده شاید باورت نشه همیشه باخودم میکفتن نکنه از ریخت و قیافه بیفتم و شوهرم دیگه ازم خوشش نیاد ولی کاملا برعکس بود. اگه دیگرانو نگاه میکنه حساس نشو رو نگاه شوهرت حساس نباش تو خودتم مردای دیگه رو نگاه میکنی حالا کاهی از روی کمجکاوی ولی قصدو غرضی ک ندارس اونم همینطور خودتو زندگیتو بسپار ب خدا و ازش بخواه مهرو محبتتونو زیاد کنه . انقدر خدا کمک میکنه ک نگو. عوضش همش باهاش بگو بخند کن و کارایی ک دوست دلره رو انجام بده. 

❌️کلاس مکالمه و گرامر از پایه❌️ قسطی❌️ بعداز رضایت شهریه رو بده 🤓  با روش ابداعی خودم سریع و اسون و کم هزینه  اینم  نطر شاگردای نی نی سایتم https://www.ninisite.com/discussion/topic/3625153/کی-دوست-داره-زبان-فول-بشه-پولشم-بعداز-رضایت?postId=116182736

نه

پروفایل قبلیمو که گندشو در آوردین عوض کردم  این عکس عروسیمه هر کی بزاره رو پروفایلش جررررشششش میدما یه خانوم 👈متاهل که پایبند و متعهد به همسرم ❤هسدم!!عاشقانه دوسش دارم و دیوانه وار میگم که بعد خدا میپرستمش بُته زمینیه من!!👌عقیدم اینه که مهربون تر ،وفادارتر،عاشق تر،پرحوصله تر،متعهدتر،خوش اخلاق تر ......از همسرم وجود نداره ✋                               ۵ ساله که کنارمه و ۴ ساله که به عنوان شریک زندگیش کنارشم تو تک تک این روزها مردونه ثابت کرده همه جوره خصوصیات بالارو☝ داره و لایقشه که اونو 👈❤مرد تر از هر مردی بدونم❤👉مرد خوشتیپ و جذاب من بعد تو هیچکس به چشمم نمیاد و نخواهد اومد چون تو همه جوره لایق این عشقی👍چون تو برای من ثابت شده ای 🙂                                                         💑تو مرا جان و جهانی حضرت یار 💑                                                
بازگشت پیروزمندانه تو تبریک میگم😁😁

همون دیشب با تلاش فراوان تونستم برگردم 😆😆😆😆

ولی یه چیزایی عوض شده 🤔

مثلا بعضی از دوستام دیگه دوستم نیستن 😐😐😐

دوباره بهشون درخواست دوستی دادم 🙄

(    )

نه که نمیشه بگم

یکی دو بار پرونده حرفشو 

مثلا من پیشونیم یحورده بلنده یبارگفت 

بهش گفتم روز اولی ک عاشق شدی بالای چشمامم یه نگا میکردی😬😬

دیگه خفه خون گرفت

ولی نشده با حسرت نگا کنه 

اگه نگا کنه مجازاتش با کرام والکاتبینه😬😬

برای برآورده شدن حاجتم یه صلوات بفرستین

نه ولی چند روز پیش گفت ناخنتو بلند کن فهمیدم کسیو دیده خوشش اومده . ازش پرسیدم گفت یه زنه با شوهرش بانک بودن چشم خورد دست زنه البته ناراحت نشدم چون اگه نگاهش منظور داشت هیچوقت بهم صادقانه  نمیگفت 

از همه چیم راضیه فقط دوست داره تند تند اپیلاسیون کنم چون بدنم زیاد مو داره به خاطر مشکل هورمونی م

که البته منم زیاد انجامش نمیدم چون خیلی درد داره ولی شوهرم اینطوری نیست که به زنای دیگه نگاه کنه

من خودم همش به شوخی به شوهرم میگم پوستت مثل تمساح شده موهات ریخته پهلو در آوردی چشمات ریزه پاهات پرا ...

عه چشم ریز و پا پرانتزی منم به شوهرم میگم...😂

بهش میگم طاوس منی😂از بالا خوشگلی 

پسر گلم خوش اومدی👪برای سلامتی محمد حسینم  یه صلوات مهمونم کنید
همون دیشب با تلاش فراوان تونستم برگردم 😆😆😆😆 ولی یه چیزایی عوض شده 🤔 مثلا بعضی از دوستام دیگه ...

اینم نفرینه اون. یکی کاربریته تنها ولش کردی 

بی وفا😂😂😂

💙Gods decide is out of our hindsight power but it💙💙💙 is always beneficial for us💙
عه چشم ریز و پا پرانتزی منم به شوهرم میگم...😂 بهش میگم طاوس منی😂از بالا خوشگلی 

من بی رحمانه ازش انتقاد میکنم ولی اون فقط یکبار تو رابطه ...ازم ایراد گرفت تا عمر دارم یادم نمیره شده کینه شتری تو دلم همش به روش میارم میگه غلط کردم یه چی گفتم😂😁

تازه از حبس برگشتم🕵️‍♂️

اره شده پوست سفید مو بلند و لَخت  دوست داره 

اما من گندمیم موهامم به هیچ وجه بلندتر از سر شونه نشده تا حالا و کمی هم فر که خودم دوست دارم،،، 

انقدر غصه میخورم اعتماد به نفسم اومده پایین با اینکه همه دوستام و آشنا ها از فیسم و خوشکلیم تعریف میکنن،، اما شوهرم ازم تعریف نمیکنه هیچ وقت 

واسه بچه دار شدنم صلوات میفرسی؟ 🙏...... ولا تنقطوا مِن رَحمةِالّله.......خدای مهربونم شکرت 😍...... خداجونم مراقب همه نی نی های تو راهی باش سلامت بزسن به آغوش مادراشون مراقب  زهرای(رستا) منم باش 🙏امین🙏....خانما تاپیک معجزه بارداریمو گذاشتم،،، شاید بدردتون خورد،،،، ((خدای مهربونم شکرت بابت فرشته کوچولوی نازنینم،، دخترم 11 مرداد 99 بدنیا اومد)) 
از همه چیم راضیه فقط دوست داره تند تند اپیلاسیون کنم چون بدنم زیاد مو داره به خاطر مشکل هورمونی م ک ...

منم مو زیاد دارم بده  چون پلی کیستیکم..

بده یه راهکار بدم برات

بدنت رو نوره(واحبی)بکش؛سعی کن سُنتیش رو استفاده کنی نه صنعتی...مارک تیزبَر شم خوبه تو صنعتیا‌...

درسته بو داره ولی خیلی کاربرد داره مثلا من بعضی جاهای بدنم میبینی دیگه کم در میاد..

هفته یه بار بزار..صبح ها بزار که شوهرت خونه نباشه از بوش اذیت شه بعد حمومتم با آب سرد حموم رو چند بار بشور بوش میره..روشمم باید بدنت خشک باشه پودر وبا آب مثل خمیر کنی بزنی بدنت خشک که شد موهات تست کن با نوک ناخت میبینی رفته اولم پاهاتو بزن بعد جاهای دیگه نقاط حساس رو دیرتر بزن نسوزی..

بیکینی جاهای نازکش و کف دستتو روبا وازلین چرب کن نسوزی...

صورتتم برو لیزر اگر فعلا تو اقدام نیستی.من رفتم تو اقدامم ولی از ناچاری رفتم چون خیلی ضخیمه موهای چونه ام

طرز_استفاده_نوره#  

نوره#  

واجبی#  

مو_زائد#  

پلی_کیستیک#  

من بی رحمانه ازش انتقاد میکنم ولی اون فقط یکبار تو رابطه ...ازم ایراد گرفت تا عمر دارم یادم نمیره شد ...

بیچاره شوهر من هیچ ایراد نمیگیره ازم..

باشگاه میرم میام میگم شکمم آب شده اون فقط سربه سرم میزاره بعد میگه عزیزم تو خیلی استانداری من همین جور دوست دارم برا من مهم نیست ورزش برا سلامتیت برو نه واسه من😂

حالا شکم دارم 😣