2777
2789
عنوان

چرا بعضی از مردا اینجوری شدن

272 بازدید | 14 پست

بچه ها من خودم یسری مشکلات توی رابطم دارم ک واقعا روحیم ی مدت خیلی بد بود امروز مثلا پاشدم با یکی از دوستای صمیمیم برم بیرون ک حال و هوامم عوض شه دیدم اون خودش بدتره از من 

دوستم 4 سال با ی پسری بود و قصدشونم جدی بود ولی امروز فهمیدم میخواد کات کنه و جدابشه 

خیلییییی ناراحت شدم براش فک میکردم الان این دختر خیلی خوشبخته ولی نشست و با گریه بدام تعریف کرد 

میگف با پسره داشته صحبت میکرده توی واتس پسره رفته ت ل گ ر ا م گفته بیا اینجا بحرفیم میگف گفتم چرا اومدی تل گف دارم با برادرم صحبت میکنم میگف منم گفتم اوکی یهو اخرشب یادم اومد یبار ی عکسی رو از اکانت برادرش برام فوروارد کرد رفتم لست سین برادرشو دیدم دیدم واس صبح بوده و اصلا برادرش خیلی وقت بوده ان نشده بوده 

خیلی دوستم داغون بود خیلیییی چون خیلی بپسره اعتماد داشت 

چرا مردا اینجوری شدن واقعاااا؟؟؟؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اون دوست خودت نیستی؟؟؟؟ مردا یک درمیلیون خوبن عزیزم.البته الان فوت شدن

ن عزیزم من خودم با نامزدم شدیدددددا مشکل دارم و در مرحله جدایی ایم و ی مدته باهاش زیاد صحبت نمیکنم اصلا 

وقتی دیدم دوستمم اینجوری شده با خودم دارم کم کم حس میکنم همه مردااا یجورن و نمیشه ب هیشکس اعتماد کرد

حالا شاید داداش پسره یه اکانت دیگه با شماره دیگه توی تلگ رام داشته

منم همینو گفتم بش گف ب پسره گفتم داداشت فقط ی اکانت و خط داره مثل خودت؟گف اره چطور و قضیه رو ب پسره گفته بود پسره هم گفته بود من دروغ نگفتم

دخترای سرزمینم که ی میخوان این حقیقتو بفهمن و بگنجونن تو کلشون که هیچ پسری قابل اعتماد نیست 

همه همه همه بلا استسنا یعنی حتا اونی که فکر میکنی ملائکه س باز تنوع طلبه و زیر زیری یه کارایی میکنه 

یعنی هرورز توو این نینی سایت میبینم تاپیک میزنن خیانت خنده م میگیره مگه مردی هم وجود داره خیانت نکنه حالا یه موردش واسه شما اشکار شده .

یه روزی نزدیک به این حرفام میرسین 

فقط میخواد به خاطر همین موضوع كات كنه ؟ نمیدونم من خونسردم یا بقیه حساسن ولی فك كنم من خونسردم 

خب دروغ گفته  پسره چیز کمیه؟؟میگه اگه خیانت نمیکرده و با دختر حرف نمیزده چرا نگفته راستشو ک با کی میحرفیده

دخترای سرزمینم که ی میخوان این حقیقتو بفهمن و بگنجونن تو کلشون که هیچ پسری قابل اعتماد نیست  ه ...

منم حس میکنم دیگه نمیتونم ب کسی اعتماد کنم با دیدن اینچیزا

اون دوست خودت نیستی؟؟؟؟ مردا یک درمیلیون خوبن عزیزم.هییچ نری قابل اعتمادنیست

دلیل امضات و میتونم بپرسم؟خیلی کنجکاو شدم

لا تَقْنَطُوا مِنْ رَحْمَةِ الله  خدایا گفتی ناامید نشو منم روی حرفت حساب کردم                                                                
دلیل امضات و میتونم بپرسم؟خیلی کنجکاو شدم

توام بخندی میکشمتا😂

😆این کاربرای امسال خیلی بی ادبن اکثرا.یاکاربری فیک دارن توهین میکنن بااین یکی.بیشترم باهمین طیف دعوام میشه😡👊

برج 3به بعدکه همه بچه مدرسه ای.منم نمیتوتم غربال کنم که😂همه روباهم گفتم😂

توام بخندی میکشمتا😂 😆این کاربرای امسال خیلی بی ادبن اکثرا.یاکاربری فیک دارن توهین میکنن بااین یکی ...

👍👍نه قانع کننده بود.هنوز به محیط تازه وارد عادت ندارن جو زده ان😄

لا تَقْنَطُوا مِنْ رَحْمَةِ الله  خدایا گفتی ناامید نشو منم روی حرفت حساب کردم