2789
عنوان

روزهای سخت

85 بازدید | 10 پست

یه کلاس تو مدرسه برداشتم کاش قبول نمیکردم به پولش نیاز داشتم اصلا راحت نیستم اذیت میشم فردا از الان استرس دارم

خدایی هست که بیشتر بیشتر دوستمان دارد .....میگذرد هم سختی ها هم خوشی ها....  قدر لحظات رو بدانیم
کلاس چی؟ 

من تدریس میکنم کلاس تقویتی قبول کردم تو مدرسه معمولا تو آموزشگاه تدریس میکنم از مدرسه نمیدونم چرا احساس غربت میکنم 

خدایی هست که بیشتر بیشتر دوستمان دارد .....میگذرد هم سختی ها هم خوشی ها....  قدر لحظات رو بدانیم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من تدریس میکنم کلاس تقویتی قبول کردم تو مدرسه معمولا تو آموزشگاه تدریس میکنم از مدرسه نمیدونم چرا اح ...

خوبه مشغول میشی. فقط یه سوال حق الزحمه ش جلسه آیه یا ماهی؟ خوبه؟ 

من یه غیرانتفاعی پیشنهاد تدریس داشتم نرفتم، یه مقدار خسیس بود

ترجمه تضمینی، پاورپوینت و تدریس خصوصی
خوبه مشغول میشی. فقط یه سوال حق الزحمه ش جلسه آیه یا ماهی؟ خوبه؟  من یه غیرانتفاعی پیشنهاد تدر ...

غیرانتفاعی منم نرفتم بهم گفت ماهی سیصد میده من جلسه ای ده تومن خصوصی رو بیست تومن

غیرانتفاعی منم نرفتم بهم گفت ماهی سیصد میده من جلسه ای ده تومن خصوصی رو بیست تومن

نه اینجا حدود یه تومن میداد. بیمه با خودم بود. البته تهرانم

ترجمه تضمینی، پاورپوینت و تدریس خصوصی
 ده تومن و بیست تومن واقعا کمه. من تو خونه بیشتر درمیارم

عزیزم این حالا بهترینشه شما تو خونه تدریس میکنی ساعتی چند

نه اینجا حدود یه تومن میداد. بیمه با خودم بود. البته تهرانم

من تبریزم خوب بوده کاش میرفتی

نه عزیزم واقعا کمه ده تومن بیست تومن. من ترجمه انجام میدم

آره ترجمه خوبه البته سخته چاره نیست تو مدرسه هم قرار دوشنبه چهارشنبه برای ۱۵ جلسه برم پنج جلسه رفتم کاش نمیرفتم خیلی بدم میاد