سرابی مدیر استارتر عضویت: 1396/09/10 تعداد پست: 15143 عنوان روزهای سخت 85 بازدید | 10 پست یه کلاس تو مدرسه برداشتم کاش قبول نمیکردم به پولش نیاز داشتم اصلا راحت نیستم اذیت میشم فردا از الان استرس دارم خدایی هست که بیشتر بیشتر دوستمان دارد .....میگذرد هم سختی ها هم خوشی ها.... قدر لحظات رو بدانیم 1398/04/18 | 23:27 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
سرابی مدیر استارتر عضویت: 1396/09/10 تعداد پست: 15143 کلاس چی؟ من تدریس میکنم کلاس تقویتی قبول کردم تو مدرسه معمولا تو آموزشگاه تدریس میکنم از مدرسه نمیدونم چرا احساس غربت میکنم خدایی هست که بیشتر بیشتر دوستمان دارد .....میگذرد هم سختی ها هم خوشی ها.... قدر لحظات رو بدانیم
sweety7 عضویت: 1397/05/06 تعداد پست: 5215 من تدریس میکنم کلاس تقویتی قبول کردم تو مدرسه معمولا تو آموزشگاه تدریس میکنم از مدرسه نمیدونم چرا اح ... خوبه مشغول میشی. فقط یه سوال حق الزحمه ش جلسه آیه یا ماهی؟ خوبه؟ من یه غیرانتفاعی پیشنهاد تدریس داشتم نرفتم، یه مقدار خسیس بود ترجمه تضمینی، پاورپوینت و تدریس خصوصی
سرابی مدیر استارتر عضویت: 1396/09/10 تعداد پست: 15143 خوبه مشغول میشی. فقط یه سوال حق الزحمه ش جلسه آیه یا ماهی؟ خوبه؟ من یه غیرانتفاعی پیشنهاد تدر ... غیرانتفاعی منم نرفتم بهم گفت ماهی سیصد میده من جلسه ای ده تومن خصوصی رو بیست تومن خدایی هست که بیشتر بیشتر دوستمان دارد .....میگذرد هم سختی ها هم خوشی ها.... قدر لحظات رو بدانیم
sweety7 عضویت: 1397/05/06 تعداد پست: 5215 غیرانتفاعی منم نرفتم بهم گفت ماهی سیصد میده من جلسه ای ده تومن خصوصی رو بیست تومن نه اینجا حدود یه تومن میداد. بیمه با خودم بود. البته تهرانم ترجمه تضمینی، پاورپوینت و تدریس خصوصی
sweety7 عضویت: 1397/05/06 تعداد پست: 5215 ده تومن و بیست تومن واقعا کمه. من تو خونه بیشتر درمیارم ترجمه تضمینی، پاورپوینت و تدریس خصوصی
سرابی مدیر استارتر عضویت: 1396/09/10 تعداد پست: 15143 ده تومن و بیست تومن واقعا کمه. من تو خونه بیشتر درمیارم عزیزم این حالا بهترینشه شما تو خونه تدریس میکنی ساعتی چند خدایی هست که بیشتر بیشتر دوستمان دارد .....میگذرد هم سختی ها هم خوشی ها.... قدر لحظات رو بدانیم
سرابی مدیر استارتر عضویت: 1396/09/10 تعداد پست: 15143 نه اینجا حدود یه تومن میداد. بیمه با خودم بود. البته تهرانم من تبریزم خوب بوده کاش میرفتی خدایی هست که بیشتر بیشتر دوستمان دارد .....میگذرد هم سختی ها هم خوشی ها.... قدر لحظات رو بدانیم
sweety7 عضویت: 1397/05/06 تعداد پست: 5215 عزیزم این حالا بهترینشه شما تو خونه تدریس میکنی ساعتی چند نه عزیزم واقعا کمه ده تومن بیست تومن. من ترجمه انجام میدم ترجمه تضمینی، پاورپوینت و تدریس خصوصی
سرابی مدیر استارتر عضویت: 1396/09/10 تعداد پست: 15143 نه عزیزم واقعا کمه ده تومن بیست تومن. من ترجمه انجام میدم آره ترجمه خوبه البته سخته چاره نیست تو مدرسه هم قرار دوشنبه چهارشنبه برای ۱۵ جلسه برم پنج جلسه رفتم کاش نمیرفتم خیلی بدم میاد خدایی هست که بیشتر بیشتر دوستمان دارد .....میگذرد هم سختی ها هم خوشی ها.... قدر لحظات رو بدانیم