2777
2789
اصلا در مورد سن ازدواج و اختلاف سن و‌اینا نمیشه نظر داد واقعا بستگی‌به شخصیت دو‌نفر داره یه وقت میبی ...

فقط یه چیزش خوبه تا الان که سه بار با هم صحبت کردیم اینم اینه که فک میکنم درکم میکنه و اگه مثلا یه چیز اشتباه گفتم سریع بر میگرده و برام با منطق روشن میکنه موضوع رو

اره الان میان میگن ما ۱۴سال تفاهم داریم عشق لیلی مجنون داریم ولی گوش نکن دنیاها متفاوته

لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده    عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برا ما ۱۶ساله😑😑

میدونی چیه؟مرداقبل ازازدواج خودشونوشاهزاده سواربراسب سفید رویاها  نشون میدن،اما بعدازازدواج و مخصوصا بعدازبچه تبدیل میشن به شوالیه سواربراسب سیاه کابوس ها   میدونم که موافق حرفمیدچون حقیقته😌 امابازمنمیشه دوستشون نداشت     برای سلامتی خودم و عزیزانم یه صلوات  

من همسرم ۱۰سال ازم بزرگتره هزاریم برگردم عقب باهمین اختلاف سنی ازدواج میکنم البته تعریف نباشه همسرمن خوش قیافه وخوش تیپه واصلا نشون نمیده که ۱۰سال ازم بزرگتر باشه حتی به خیلی ازدوروبریام گفتیم اختلاف سنیمون ۵ساله همه میگفتن شوهرت خیلی کم سن میزنه شکرخدا اخلاقشم عالیه صبور واهل گذشت خدا ازمن نگذره چقد اذیت کردم طفلی رو ولی همش گذشت میکرد ولبخند میزد وخب اما ازنظر اقتصادی هم چون ده ساله ازم بزرگتره وضع مالیمون خوبه الحمدالله روحیاتشم طوریه که خیلی شاداب وسرزنده واهل مسافرته خیلی هم شوخه بنظرم این چیزا بستگی به اخلاقیات وروحیات طرف داره نه اینکه یه نسخه براهمه پیچیدوگفت اره دنیاتون متفاوته حتما چون ۱۰یا ۱۲سال ازت بزرگتره من حتی زوجی میشناسم هردوهم سن هستن اصلا باهمدیگه جورنیستن!!!!!

فقط یه چیزش خوبه تا الان که سه بار با هم صحبت کردیم اینم اینه که فک میکنم درکم میکنه و اگه مثلا یه چ ...

الان این به نظرت خوب میاد اما اگر پس فردا تو هر تصمیمی گرفتی فکر کنه اشتباهه و بخواد تو رو توجیه کنه این که همش حس کنه تو بچه اب و اون همه چیو بهتر میدونه میدونی تو زندگی و تو بزرگ کردن بچه چقدر میتونه اعصابت و خورد کنه و احساس بدی بهت بده !؟ هر ادمی دوست داره در کنار اینکه نقصا شو و می شنوه یه وقتایی تایی شه و نظرش اون نظر عاقلانه تره باشه تو زندگی !!!!

اللهم عجل لولیک الفرج
شرایط اون اقا چطورع؟

آزمون وکالت میده امسال...خونمون هم از هم دور هست فرسخ ها گفته وکالت قبول بشم میام شیراز یا تهران ...دوتا لیسانس داره ...توی عمرش کلا بگم درس خونده ...کشاورزی میکنه و زنبورداری هم هست

اوه مای گاد.شما زندگی تون چطوره؟

خوبه خدارو شکر،همدیگرو دوست داریم ولی اختلاف سنیمون یه جاهایی توزندگی تاثیر میذاره مثلا من یه افکارواعتقاداتی دارم یا یه چیزایی دوس دارم و یه تزایی دارم که اون نداره یعنی به قول خودش دوره فلان کارش گذشته

ولی خداروشکر شانسی که اوردم شوهرم ادم اجتماعی و شادیه روحیش خوبه واسه همینم خیلی زیاد تفاوت سنیمونو حس نمیکنم

میدونی چیه؟مرداقبل ازازدواج خودشونوشاهزاده سواربراسب سفید رویاها  نشون میدن،اما بعدازازدواج و مخصوصا بعدازبچه تبدیل میشن به شوالیه سواربراسب سیاه کابوس ها   میدونم که موافق حرفمیدچون حقیقته😌 امابازمنمیشه دوستشون نداشت     برای سلامتی خودم و عزیزانم یه صلوات  

دوستان میشه لطفا واسه این تاپیکم گزارش بزنین ممنون 🙈 ببخشید استارتر ضروری نبود نمیزاشتم

https://www.ninisite.com/discussion/topic/2122422/واقعا-مادرشوهرا-بدن?postId=70412689

زندگي رادوباره جاري نموده اي پرشور،زيبا و روان دنياي با تو بودن در اوج هميشه هايم جان ميگيرد
الان این به نظرت خوب میاد اما اگر پس فردا تو هر تصمیمی گرفتی فکر کنه اشتباهه و بخواد تو رو توجیه کنه ...

البته بازم میگم شاید اصلا هم اینطور نباشه !!!!!! شاید واقعا به هم بخورین !!! اگر برین تست های روان شناسی بدین و نوع شخصیت هر کدومتون مشخص شه دیگه با خیال راحت می تونی تصمیم بگیری ....

اللهم عجل لولیک الفرج
آزمون وکالت میده امسال...خونمون هم از هم دور هست فرسخ ها گفته وکالت قبول بشم میام شیراز یا تهران ... ...

اهااا

سعی کنین تا چندماه باهم معاشرت کنید ببینید چقد میتونین همو درک کنین